Kraft med kun 3 hovedingredienser

Hei kjære lesere                                                                              Inneholder sponset produkt

17321635_10158362698245076_2056563590_n

I det siste har jeg kokt kraft som aldri før- og noen ganger skulle man tro det er det eneste jeg gjøre, haha. Men vet dere, det er bare så såre enkelt og bra for kroppen at det ikke gjør noen verdens ting å bruke noen minutter i uka på dette.

I tillegg har jeg hørt på The paleohacks podcast da han intervjuvet kraftdronninga Dr.Kellyann Petrucci og jeg skjønte virkelig hvor viktig og fantastisk denne golden liquiden er for oss mennesker enten du har problemer med mage- tarm, huden, håret, vekten, søvnvansker, energinivå osv osv- anbefaler dere å høre på denne podcasten.

At vårt minste familiemedlem elsker kraft på tåteflaska gjør ikke saken noe værre, så da er det bare for hu mor å kjøre på ❤

Denne måten å koke kraft på er den jeg syns har smakt best og den er enklest- med kun 3 hovedingredienser, so here it goes:

1-2 pakker kraftben av storfe (39 kr kg på Meny)

Økologiske gulerøtter, jeg knekker opp 4-6 stykker

1 løk, skjæres i fire

17351339_10158362698260076_2120296517_n

Så tilbehøret:

vann, OK, dette er jo en hovedingrediens da, ha ha

havsalt 1-2 ts

pepper 1-2 ts

Fremgangsmåte:

Legg kraftbeina i gryta (fryst eller tint, spiller ingen rolle), knekk de lengste gulerøttene i to og legg de i gryta (kjøper du ikke- økologiske må de vaskes og muligens også skrelles først), skrell løken (dette tar lengs tid, ha ha) og del den i fire. Legg i gryta.

Fyll opp med vann, strø salt og pepper over. La innholdet få et oppkok, la det bli gjennomvarmet før du setter den i Wonderbagen #sponset og lar den stå i minimum 12 timer. Dersom du ikke har en Wonderbag (enda, haha) så kan du la gryta putre og stå på komfyren eller i ovnen.

Jeg kan virkelig ikke leve uten denne WONDER- BAGEN, den redder virkelig hverdagen min som er hektisk nok fra før. Dette er enkelt og greit en isoleringsbag, en slowcooker som hjelper meg å spare strøm, tid og penger. Jeg gleder meg til å lage masse deilig mat i den- oppbevare mat som skal stå varmt eller kaldt. Den skal med på hytta på fjellet og på sommerhytta , no doubt about it ❤ ! Hver gang det selges en wonderbag doneres det en til en fattig familie i Afrika ❤ !

Ha så kraften over i norgesglass eller lignende. Sett i kjøleskap dersom du drikker/ bruker det i løpet av en ukes tid. Kan ellers fryses.

Og dere; Da Kellyann sa at man bare kunne lage kraft om igjen på de samme beina så har jeg gjort dette. Bedre utnyttelse av ingrediensene er ingen ulempe- rimeligere for lommeboka også. JUST DO IT og nyt.

17360753_10158362698275076_1018467847_n

Hvordan lager du din kraft?

Følg meg gjerne på snap: positivtfordeg /instagram: camillayong og positivtfordeg_no

8 kommentarer Legg til din

 1. Signe sier:

  Når du koker kraft på nytt med samme bein, bytter du da ut grønnsakene?😊 Eller koker du bare gryta på nytt vann?

  1. Hei Signe ❤ ! Jeg gjør det så enkelt som mulig og lar bare grønnsakene være i 💛

 2. Signe sier:

  Ok😃 Da er eg i gang med første koking😃👍

 3. Maria sier:

  Flink du er BFF❤

  1. Love you ❤😘☘️! Takk

 4. Anna sier:

  Hei 🙂
  Hva tenker du om histaminnivået i kraft ift at du gir det til babyen din? Når voksne sliter med å tolerere histaminnivået i kraft, så tenker jeg at barn små mager ihvertfall reagerer på det. Mange tror at kolikk kan komme av at mor spiser histaminrik kost (eks ost, løk som fermenteres i magen osv), tomat). Reagerer ikke barnet ditt på kraften? Sover han like godt osv?:) isåfall er det kjempebra, jeg bare lurer!

  1. Jeg har ikke lest noen steder at kraft inneholder store histamin nivåer ? Evt kanskje løken? Eller tenker du fordi den står i kjøleskapet og liksom «lagrer» seg? Jeg har ikke merket noen stor forskjell annet enn at han endelig bæsjet etter å ha hatt litt treg mage – noe jeg ser på som positivt 😂.

Kommenter gjerne om du har noe på hjertet <3

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..