Kyllingdrøm, næringsrik, keto og Lchf

Jeg må bare innom for å dele oppskriften på Kyllingdrøm som jeg lagde på 1-2-3 her om dagen. Noen ganger har jeg lyst på noe kjapt, enkelt, godt og næringsrikt. Dagene er travle for de fleste av oss og overskuddet er ikke til å tøyse med- jeg blir også veldig trøtt og sliten, ha ha !

Det er enkelt å gå i gamle vaner hva gjelder smak og smaksopplevelser. Noen ganger er jeg oppfinnsom, andre ganger ikke i det hele tatt. Det er de samme krydderiene (er det egentlig et ord tro?) om og om igjen- og det kan bli litt kjedelig…

Så da ble gleden stor da jeg fikk samlet sammen noe så enkelt som dette:

Kylllingfiléter eller en hel grillet kylling

Rød pesto (valgfri mengde, men gu´så godt)

Sopp

Løk

Vårløk

1/2- 1 boks Creme fraichè

Smør

En skvett fløte eller to

Valgfrie grønnsaker og eller salat

Til lunsj: Sleng med et par egg

Fremgangsmåte:

Superenkelt, alt oppi en kjele eller ildfast form, surr i 10 min. i gryte eller inn i ovn på 200 grader i ca. 20 – 25 min (Følg litt med på kyllingen)

Nydelig til hele familien og helt perfekt til lunsj/frokost dagen etter !

IMG_0299

IMG_0302

IMG_0303

2015-09-24 20.21.47

2015-09-24 20.22.02


Dere, jeg må bare fortelle en ting: Vi har fått oss ny bil, vi er så utrolig heldige som fikk den beste anbefalningen og hjelpen av min herlige venninne Cathrine, bedre kjent som @shapeupcathrine (tidligere @shapeup33) og mannen hennes da vi ønsket oss en ny bil.

Vi har tidligere hatt en X3 som desverre har gitt oss mer trøbbel enn pleasure, men vi var jo likevel veldig glad i den. Nå som den er fikset fra topp til tå er vi sikre på at de nye eierne vil bli superfornøyde. Så da dagen kom og jeg hentet vår splitter nye BMW 218i Active Tourer (ja, jeg vet nesten ikke hva det betyr, men skriver det likevel) på mandagen var jeg nokså LYKKELIG ! Kunne nesten ikke tro det var sant- endelig kan vi slappe av og nyte helt ny bil !

… trodde jeg… ha ha ! Off, jeg visste ikke om jeg skulle gråte eller le ! Hva skjedde første dagen? Jo ! Det kom opp feilmeldinger- og det stod at vi skulle kontakte service ! WHAT? Jeg døde nesten på stedet ! Må ærlig innrømme at jeg trodde det var meg det var noe galt med- eller oss som familie, ha ha.

Og ikke nok med det: Verkstedet hadde ikke vært borti noe lignende før… jaha… enda en grunn til å mistenke at det er oss…

Men alt er fikset og vi er klar til å rulle på veiene i en nydelig, flott, deilig og hvit BMW !

2015-09-21 14.25.05

2015-09-21 17.15.28

Følg meg gjerne på snap: positivtfordeg /instagram: camillayong og positivtfordeg_no

Kommenter gjerne om du har noe på hjertet <3

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..