Den nydelige LCHF ostekaka- igjen <3 og sommerferie !

Inneholder sponsede produkter

…. igjen må jeg innom med noen bilder av den deilige ostekaka til Funksjonellmat ! Ja, jeg er så utrolig heldig å få tilsendt de produktene jeg ønsker, men jeg bruker ikke produkter jeg ikke liker- eller som min familie ikke liker. For meg er det viktig å selv kunne stå for de produktene jeg fremmer her- både på bloggen, på instagram, facebook og andre sosiale medier ❤ !

Mens kaka lages må energi og positive vitaminer tilsettes denne kroppen !
Mens kaka lages må energi og positive vitaminer tilsettes denne kroppen ! Argi + og digge mandler hjelper alltid en wannabekokk på kjøkkenet, haha !

Min far hadde bursdag for et par dager siden og når vi da alle samles på hytta i Mandal måtte jeg selvfølgelig lage ostekaka. Jeg kjørte på med kakemiks, la til noe mer smør i kakebunnen og helte oppi noe fløte i ostekremen. På toppen kom det deilige, norske jordbær. Trenger jeg påpeke at både store og små elsket den? Uten sukker og uten gluten- en definitivt mye sunnere ostekake enn den vanlige !

IMG_8348
Ostekremen er pisket og bunnen har avkjølt seg i kjøleskapet

IMG_8354

IMG_8357
The final piece ! Digg in og NYT !

I dag er det regn i Mandal- vi er på bibilioteket for her er det både internett og hygge.   Mandal by har utvidet med et stort og flott kjøpesenter- har allerede stukket hodet mitt inn dit et par ganger på under en uke, må nok innom igjen i dag. Merkelig hvor moro det kan være med «noe nytt»… !

Ønsker dere en deilig onsdag ❤ videre ! Er dere med på positivtfordeg_summerchallenge på instagram og eller facebook?

Positive tanker gir positive resultater

Kommenter gjerne om du har noe på hjertet <3

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..