LCHF osteboller med en tvist

God freeeedag kjære dere !

Jeg er en kjapp tur innom for å ønske dere en fantastisk god fredag og nydelig helg ! Jeg skal til Stavern i kveld og ligge over hos min beste venninne og hennes mann som har campingvogn- for i morgen skal vi jentene gå «Jentene på Kyststien» med over 3000 andre damer ! MORO ! Det blir bare en rolig hyggetur for vårt vedkommende- er ikke langt, 1 mil langs kysten. Kanskje du skal gå?

I den andledning ville jeg lage de nydelige, mettende og næringsrike ostebollene sånn at jeg har noe å knaske på når sulten kommer! Men jeg gjorde en liten tvist ved å adde cottage cheese, oregano og hvitløkspulver ! YUM ! Omg ! GULL ! Anbefaler å teste oppskriften og adde ca. 4 ss cottage cheese og valgfri mengde med hvitløkspulver (hadde ikke fersk hvitløk) og oregano !

IMG_7321
Snap: positivtfordeg

IMG_7322

De ble pannekakeflate da de kom ut av ovnen, haha- jeg tok nok litt for lite bakepulver oppi- men guuuu´så gode de er !

ENJOY !

PS: Må bare fortelle: JEG ER ENDELIG FERDIG UTDANNET SOSIONOM ! Wiiii, HUUURRAAA og tralalaaaa ! 4 års skolegang (deltid) med pendling til Oslo i tide og utide (fra Tønsberg) er over- oppgaver, eksamener, bøker og troll er over ! Oh lord for en følelse ! Nå kan jeg finne på noe annet !!!!

LYKKE !
LYKKE !

Positive tanker gir positive resultater

Kommenter gjerne om du har noe på hjertet <3

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..