The legend #HannibalForKing var her…. !

Kjære lesere !

Hele gjengen samlet !
Hele gjengen samlet ! Photokred: Crossfit Tønsberg/ Toan
Photokred: Physical Factory
Photokred: Physical Factory
11212376_10155534953645068_1998186982_n
Photokred: Crossfit Tønsberg/ Toan

Når man får være med på noe som setter spor, som er både inspirerende, gøyalt og får deg til å være takknemlig, da må vi (iallefall jeg) blogge om det, eller?

IMG_9687

Det er ingen hemmelighet at jeg har fått en forkjærlighet for Calisthenics/Streetworkout livsstilen ! For det er en livsstil ! Og den er kommet for å bli, I am sure ! Min utfordring er at jeg det siste året bare får oppleve den litt på avstand fordi kroppen min sier stopp i flere av øvelsene jeg ønsker å gjøre. Men jeg er så heldig og takknemlig for å ha et supert team i Crossfit Tønsberg som skal hjelpe meg med mine skulderplager.

Men jeg kan da være med på bilder og flexe litt lårmuskler? Wherever they are side by side med Kongen selv, haha:

2015-05-06 17.04.24-1
FLEX your legs !

F.v Crossfit medeier Dan, Hannibalforking, Ahmed Kerigo og undertegnede
F.v Crossfit medeier Dan, Hannibalforking, Ahmed Kerigo og undertegnede

Jeg føler meg virkelig superheldig som har fått være med på Calisthenics/Streetworkout workshop med guttene Sander Bratlie og Ahmed Kerigo to ganger. Første gang kan du lese om her da vi var på den gamle boxen til Crossfit Tønsberg. Og i gårkveld var de tilbake i Tønsberg og denne gang har de plukket med seg selve Legenden HannibalForKing– all the way fra New York City ! Sander og Ahmed er stolte eiere og grundere av Physical Factory som har konstruert og distribuerer iCube ! En alle og enhver burde ha i hagen sin !

De superskjønne gutta !
De superskjønne (og litt tøffe ) gutta Sander og Ahmed !

Det er mye som kan bli skrevet men jeg syns heller at dere som har mulighet bør oppleve å være tilstede. Hannibals humbleness slo meg virkelig. Hans takknemlighet til det (harde) livet han har levd, hans fortid og at han er der han er i dag- utrolig å høre på og å være vitne til hans engasjement for andre. What a great man ! Honored to «get to know him».

Det handler ikke om å ta flest reps, gjøre de cooleste movesa, være best ! Det handler om å være tilstede, be in the moment, fokus, ro ned stresset og bygg deg selv sakte men sikkert opp both mentally and physically. PS: tren skadefritt ! Press deg selv, men ikke ødelegg kroppen din på veien !

IMG_9851

IMG_9850

Her kommer et bildedryss fra kvelden, det blir mange bilder (og jeg bør ønske meg både et oppgradert kamera og bedre skills):

IMG_9844

IMG_9843

IMG_9778

IMG_9803

IMG_9798

IMG_9794

IMG_9755

IMG_9721

IMG_9716

IMG_9712

IMG_9693

IMG_9763

IMG_9696

IMG_9676

2015-05-06 19.48.39

IMG_9836

2015-05-06 23.18.55

For en kveld- og igjen, tusen takk til Crossfit Tønsberg, Sander og Ahmed for at dere gjorde dette mulig ! Jeg gleder meg til å se mer av dere alle !

Positive tanker gir positive resultater

Kommenter gjerne om du har noe på hjertet <3

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..