BOOTROCK trening rocker !

God tirsdag kveld alle sammen !

Jeg må bare si at jeg er helt overveldet over den positive responsen på arrangementet Positivt For Deg BOOTROCK trening jeg opprettet i går ! Gu´nå gleder jeg meg bare utrolig masse ! Vi er allerede 15 stk ! Så moro å kunne skap et positivt miljø på Eik for de som ønsker å BOOTROCKE litt ute ! GØY altså, dette får jeg overskudd og energi av ! Og så må jeg le: I dag styrtregner det- krysser fingrene for bedre vær neste tirsdag men tut og kjør uansett vær !

Skjermbilde 2015-05-05 17.32.27


Ellers siden sist så har det vært noe #matmotbetennelse hygge og trening på meg, bildedryss:

Sponset av Funksjonellmat Gleder meg til baking !
Sponset av Funksjonellmat Gleder meg til baking ! #feelinglucky

IMG_5993

IMG_5991

 

IMG_5977

IMG_5981

IMG_5945

Ønsker dere en fortsatt superherlig uke !

Positive tanker gir positive resultater

Kommenter gjerne om du har noe på hjertet <3

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..