Livet kan starte ! BOOTROCK trening med Positivt For Deg !

Hei kjære lesere !

Wiiiiiii, hurraaaaa, tenk at jeg kom i mål før fristen ! Oh herre ! Da er Bacheloroppgaven min i boks, sendt og levert, og jeg kan bare la den ligge … ikke tenke noe mer på den- og satse 1000 % på at jeg slipper å skrive den på ny, phu *littskummeltlikevel !

HALELUJA for en følelse ! 4 år på skole ! OVER ! Wiiiiii !

Fotokred: Photostudio Møgster, Tønsberg
Fotokred: Photostudio Møgster, Tønsberg

_________________________________________________________________________________________________________________

Nå må jeg finne meg en jobb fordi jeg ikke har nok inntekt via firmaet mitt Positivt For Deg enda, men det ordner seg alltid. Heldigvis har jeg flere å spille på og jeg har sendt et par søknader ( ikke så mange med andre ord, haha)

NÅ gleder jeg meg til å jobbe med og ha fokus på kosthold, ernæring, trening og mennesker på en annen måte enn under studiet via firmaet mitt ! Så i dag bestemte jeg meg for å opprette et 8 ukers arrangement hvor jeg tilbyr Positivt For Deg BOOTROCK trening her i Tønsberg ! BOOTROCK er selvfølgelig ikke noe nytt, bare et nytt ord for Bootcamp !

Første oppstartsdag er tirsdag 12.mai 2015 klokken 18.00- 19.00 på Klokkeråsen skole, Tønsberg! Wiii, jeg gleder meg til å samle en superduper gjeng- og kan nesten ikke vente med å se svetten renne ! Arrangementet finner dere her på facebook- del gjerne dersom dere kjenner noen som kan ha lyst og ha nytte av å være aktivt sosiale

Positivt For Deg BOOTROCK trening
Positivt For Deg BOOTROCK trening

Endelig kan jeg se fremtiden og starte å leve, hahah, wiiiihiiiii

Ønsker dere en fantastisk superduper og deilig dag og ikke minst uke- #enjoyeverymoment !

Positive tanker gir positive resultater

Kommenter gjerne om du har noe på hjertet <3

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..