God morgen mat og hæppy onsdag

God onsdag formiddag dere

IMG_5108

– som mange andre nordmenn våknet vi til snø i dag ! Fra skyfri, blå himmel i går- til overskyet og et nydelig hvitt laken i dag. Just gotta love Norway, sant?

Dagen i dag fortsetter som i går: Bachelor skriving og livet attåt ! Jeg har også klart å pådra meg en begynnende halsbetennelse- NÅ? Før påskeferie? #setterinnalletiltakforåblifrisksomenfisk

I går måtte jeg snappe litt til mine snap-venner (Dere finner meg på: positivtfordeg) mens jeg satt utover kvelden med oppgaven og trengte litt energi ! Dipp, baconsvor og selvfølgelig selleri ! WOOP WOOP !

IMG_5070

IMG_5071

I dag har jeg som vanlig startet med min Bulletproof kaffe som består av kaffe, kokosolje og fløte- for så å fortsette til den svenske deilige Kvargen, tilsatt fløte, valnøtter, knuste linfrø og solsikkekjerner YUM ! Så da kan dagen bare fortsette….

IMG_5115

IMG_5114

Ønsker dere en innholdsrik onsdag- for min del blir det treningsfri slik at kroppen kan komme i riktig balanse igjen

Positive tanker gir positive resultater

Kommenter gjerne om du har noe på hjertet <3

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..