Endelig kom jeg på trykk !

HAPPY FRIDAY !

Hihi, i dag har jeg vært en kjapp tur/retur til Drammen for å trykke opp logoen min på noen treningsklær ! Dette er første gang siden jeg registrerte firmaet mitt oktober 2012. Jeg kan nesten ikke tro at det allerede har gått over 2 år siden- herlighet!

IMG_4986

Den største grunnen til at jeg valgte å starte eget firma var fordi jeg visste at jeg i mitt 3. år på skolen måtte gå fulltid (jeg tar 4 år deltid som sosionom). Da kunne jeg nemlig ikke se for meg at det var noe mulighet for å jobbe i en «vanlig» jobb ved siden av skolen- og jeg hadde rett. Ikke mye tid. Men det tar tid å få et firma opp å gå- og i tillegg ville jeg jo ikke risikere at det skulle ta helt av i skoleperioden heller, haha- så litt ambivalente tanker har jeg hatt opp igjennom. Så det perfekte var jo å kunne ta oppdrag hjemme hos folk da jeg heller ikke hadde tid eller økonomi til å leie et sted å være. Det utviklet seg etterhvert til å føles greit å ta timer online- jeg var faktisk tidlig ute med trenden, hihi !

Men nå som jeg snart er i mål og klinikken vår har sin offisielle åpning tenkte jeg at det endelig var på tide med logo på noen av klærne mine ! Og foreløpig er jeg veldig fornøyd- og litt stolt (vanskelig å innrømme, men… jeg tror det er en stolthetsfølelse jeg kjenner nå).

nåda

Jeg bruker Print & cut AS i Drammen (ny eier) – jeg er kjempefornøyd ! God service, rimelig og fair pris, lett stemning og lattermild tone på trykkeriet ! Ole Øen is the man å gå til hvis du vil ha både det ene og det andre printet og kuttet !

Wohooo ! Flere bilder kommer etterhvert som jeg får testet dem på !

IMG_4990

Nå er det fredagskos med jenta mi- mannen har fredagsplaner ❤ !

Positive tanker gir positive resultater

4 kommentarer Legg til din

  1. Sølvi Pippi sier:

    Kjempefine 😉 Du er så flink og positivt for deg passer så godt ❤

    1. Tusen tusen takk for så gode varmende ord Sølvi Pippi 💛! Du gjør meg jo så glaaad 😃

  2. Marit Skare sier:

    Gratulerer og lykke til.

    1. Tusen takk for lykkeønskninger og gratulasjoner- det var en utrolig flott og hyggelig dag i går, sånt blir jeg glad og lykkelig av ❤

Kommenter gjerne om du har noe på hjertet <3

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..