Salte nøtter og mandler og åpning av klinikken førstkommende lørdag

God god onsdag- halfway through the week already !

Igjen tar jeg frem et tidligere innlegg til dere. Jeg har desverre ikke tid til å fremme et helt nytt ett i dag- akkurat nå har jeg satt frem hasselnøtter og valnøtter og de skal saltes på samme måte som oppskriften under. På lørdag, førstkommende skal vi endelig har offisiell åpning av klinikken vår i Tønsberg og i den anledning skal kundene selvfølgelig få smaksprøver på noen LCHF godbiter. Det fine med salte nøtter og mandler er at du kan bruke dem til så mangt. Jeg bruker dem til å ha oppi Skyr/gresk youghurt/Kvarg sammen med blant annet fløte og bær. Jeg drysser også på middagsretter og i salater. Nam !

Dersom du bor i nærheten av Tønsberg ønsker jeg deg og dine hjertelig velkommen til oss på Barn og Familie Kiropraktorsenter

F.v Tonje Alice, meg, Camilla M. og Anna
F.v Tonje Alice, meg, Camilla M. og Anna

Oppskriften på deilige salte mandler (og nøtter for de som ønsker)  roasted in the oven ❤ ! Perfekt å gi i gave i en liten fin innpakning (sjekk bare ut at vedkommende ikke er allergisk).

IMG_1923

Ønsket mengde mandler, for eksempel 600 gram

Vann som rekker over mandlene

Smak til med salt alt etter hvor mange gram mandler du har. På 600g mandler bruker jeg ca. 5-6 ss himalaya salt

Kok opp vann og salt slik at saltet får smeltet. Tilsett mandler og la vannet få enda et oppkok. Ta så kjelen av platen og la det stå i ca.20 min. med lokk på. Hell så vannet ut, legg mandlene på en langpanne, stek i ovnen på 150 grader, i ca. 20-25 min. Flytt mandlene rundt innimellom. Avkjøl og NYT!

IMG_1927

IMG_1922

Oppbevar dem gjerne i en fin krukke- den varer ikke lenge, I promise you, hihi ❤ !

Lager du LCHF snack? Tips meg gjerne

Positive tanker gir positive resultat

Kommenter gjerne om du har noe på hjertet <3

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..