Magic mini pizza

Jeg stikker kjapt innom for å vise dere den berømte «Magic minipizza» som jeg flere ganger har omtalt, hihi. Det er ikke noen ny revolusjon i det hele tatt. Det er bare det at det er så lettvint, så godt, så moro for store og små å lage egne pizzaer. Disse kan du også spise til frokost, lunsj, middag, kvelds og til niste ❤ !

IMG_0985

Du trenger:

Mama lupes lowcarb tortilla eller andre varianter, eller at du lager din egen pizzabunn

400 gram kjøttdeig

Løk

Sopp

masse revet ost

en skvett fløte

Tomatsaus som du velger selv

Valgfritt: vårløk, fetaost, ruccola salat

Valgfritt: kjøttboller, saltpølse, spekeskinke

Slik gjør du: Sett ovn på 200- 225 grader ,stek i ca. 7-10 min.

Stek kjøttdeig, løk og champignon, tilsett tomatsaus og en skvett fløte. La dette surre i ca. 10 min. Legg dette på pizzabunnen, tilsett så det som står under valgfritt og legg masse revet ost på toppen.

Inn i stekeovnen i ca. 10 min og følg med ! Taes ut og nytes som den er eller sammen med salat og rømme !

IMG_7941

Jeg ønsker dere en kjempefin torsdag- her i Tønsberg skinner sola og det er en så fantastisk god følelse å våkne til lysere tider. I dag har jeg jobbet noe med Bachelor oppgaven min (jeg utdanner meg til sosionom), samt at jeg har jobbet litt på dataen. Nå skal jeg straks avgårde for å ha dobbel gymtime med herlige 1.klassinger før jeg i kveld skal ha en spinningtime. Nyt dagen !

Positive tanker gir positive resultater

2 kommentarer Legg til din

    1. Ja det må du teste 💛🌸!

Kommenter gjerne om du har noe på hjertet <3

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..