Snowboard & slalom- vinterlivet med familien og gode venner

Mannens flotte ski utstilling i garasjen, haha
Mannens flotte ski utstilling i garasjen, haha

… og på selveste valentines day ! Haha ! Neida dere, jeg er faktisk ikke noe opptatt av denne dagen, men da vi kom på at dagen var i dag så var det jo hyggelig å gjøre noe sammen med familien og gode venner ❤

IMG_4195

Så da ble det snowboard og slalom i perfekt vær og føre på Kongsberg skisenter ! Jeg har tidligere skrevet et lite innlegg om at jeg ikke har stått på snowboard på tja, var det 14 år ? Jeg har fortsatt det første snowboardet mitt, jeg må le- det er lite brukt til tross for dets alderdom. Det har fått en skikkelig overhaling med såleslip, kantslip og voksing- så nå går det som det suser !

IMG_4221

Vårt talent av en datter (det er lov å skryte litt vel, hihi?) elsker å stå på slalom ! Andre sesong og hun kjører tøffere og kjappere enn mora ! Tommy er tidligere aktiv alpinist så han ligger i kategorien: Rå ! Dyktig ! Talentfull ! Og nå SENIOR! Hahah ! Men stolte er vi som kan se på vår kjære som setter utfor i en sinnsyk fart- med stil !

Jeg skulle lagt ut video av oss alle tre, men etter at jeg fikk meg ny mac vil ikke videoene laste seg inn- og jeg finner ikke ut av det- eller finner support. Noen som vet? Jeg blir veldig glad for tips og råd, hihi !

2015-02-14 10.29.58

IMG_4217

IMG_4214

2015-02-14 14.01.54Hvordan har din lørdag vært? Har du gjort noe ut av Valentines day?

Positive tanker gir positive resultater

Kommenter gjerne om du har noe på hjertet <3

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..