Stiv og støl og (litt) vondt i kroppen?

                                   Inneholder sponsede produkter

… da kan rumbleroller (den store blå du ser på gulvet i bakgrunnen) og beastie rumbleroller (den grønne og den hvite)  hjelpe deg til å bli noe bedre eller rett og slett just perfect- men AU så vondt det gjør before it gets better !

IMG_3660

Har du prøvd? Har du sett?

Hjelpes- mulig de små ser uskyldige ut men herlighet for noen små minidjevler av noen massasjeballer !

Rumbleroller er massasjeballer og massasjeruller med små og store tomler som presser seg inn i kroppen din. De er laget av et materiale som blant annet er lateksfritt og antibakterielt. Antibakterielt vil i denne forstand bety at det har en ikke-absorberende overflate, bakteriene fester seg ikke. Bare å tørke av. Dvs den vil aldri stinke eller bli ødelagt av noe slikt. Rumbleroller vil heller ikke bli deformert etter mye bruk da materialet er stabilt.

Materiale absorberer rett og slett ikke svetten din når du skriker av smerte (Haha, neida ! Uff). Du kan bruke rumbleroller og Beastie rumbleroller på hele kroppen- for ryggen, forside, bakside lår, legger, hofter, bryst, skuldre, armer, under fotbladet – ja ! !

Flexfit.no selger disse og har nå gitt deg et tilbud der du får 20 % på alle Rumbleroller produkter ved å bruke koden rr2015 i to uker fra i dag !

IMG_6959

IMG_6960

Et lite PS: Jeg er den første til å innrømme at jeg aldri har prioritert uttøyning. Never ! Og jeg får såååå svi for dette nå i mine eldre dager (ja, jeg blir faktisk 34 år til tirsdag ) ! Nå må jeg jo bare si at jeg ikke kan anbefale stretching og uttøyning nok. Doing my best hver eneste dag og strekker og tøyer og bøyer. Ting tar tid, men gud så moro når du merker forskjell rett som det er likevel- og det hjelper absolutt å bruke rumbleroller i tillegg- KJØR PÅ  !

IMG_9751

It´s never to late to take care of your body !!

Positive tanker gir positive resultater

Kommenter gjerne om du har noe på hjertet <3

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..