God lille julaften- ingen snø ?

… ingen snø i Stavangerby! Liten julestemning ute desverre- men desto bedre å stelle i stand julestemning inne. Det er utrolig behagelig å være hos mine foreldre sammen med mine brødre og min minifamilie. Deilig å kunne slappe av på en annen måte enn det man ellers er vant med (selv om eksamen ligger i bakhodet og torturerer meg- den skal leveres 8. januar !)

I dag har jeg tatt med meg to herlige jenter på Stavanger Museum. Min datter Eline November har hatt overnattingsbesøk her- det  var stor stas, helt perfekt. De klaffet med det samme de møttes- som om de har kjent hverandre i flere år ❤ SUPERKOS ❤ !

IMG_2896
Barneteater-avdelingen hadde en rød fin kjole- syns dere ikke?

 

IMG_2888

IMG_2895

Endelig en mulighet til å få henge litt… i garderoben !

IMG_2899
L-sit pullup

Jeg har introdusert 70 % sjokolade med Argi + til mine foreldre, samt at vi pyntet dem med litt valnøtter og mandler- HÆPPY CHRISTMAS WITH A BOOM !
IMG_2849

IMG_2850

IMG_2848Ønsker dere alle en fantastisk lille julaften og en enda bedre JULEKVELD i morgen

Positive tanker gir positive resultater

 

2 kommentarer Legg til din

  1. kamerailomma sier:

    Du har fine bilder i bloggen din! liker!

    1. Så hyggelig å lese 💛 Tusen takk.

Kommenter gjerne om du har noe på hjertet <3

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..