Torsdagshygge, business & pleasure

Kjære lesere                  Inneholder delvis sponsede produkter

I dag var jeg trøtt.no da jeg skulle stå opp- why, why? Må være Argien (uttales: argi pluss) som jeg slukte som en deilig og varm te i gårkveld før jeg gikk og la meg- den skal kunne hjelpe meg å roe ned- I bet it did, haha !

Argi +, vitaminkompleks med L-arginin. Gir både overskudd og energi, samtidig som det kan hjelpe på å redusere stress
Hjemmelagede, salte mandler og nøtter! Argi +, vitaminkompleks med L-arginin. Kan gi både overskudd og energi, samtidig som det kan hjelpe på å redusere stress

I dag får jeg superhyggelig besøk av ei flott stilig dame som jeg tilfeldigvis ble kjent med da jeg og datteren min skulle ta toget hjem til Stavanger en jul- togturen ble betraketlig mye kortere med så hyggelig selskap. Hun er også fra Stavanger, men bor i Tønsberg med sine to fantastiske barn. Det er alltid moro å møtes- vi snakker elendig stavangersk og elendig østlandsk fordi vi er så utvanna, haha, » det e bare så løje » ! Kombinasjonen business and pleasure er alltid hyggelig- så litt mat må det bli.

Osteboller, oppskriften har jeg lagt ut i dette innlegget.

IMG_2214

IMG_2215

IMG_2217 LCHF sjokoladekake med krem laget av grunnpakken fra Funksjonell mat 

IMG_1082

Og dere- jeg har begynt å snoke på LCHF julegodis oppskrifter og noen ingredienser er allerede kjøpt inn- jeg ser og så frem til å teste flere av de flotte steviadråpene jeg har fått tilsendt fra Funksjonell mat !

Steviadråper
Steviadråper

Hva slags julegodis lager dere?

Positive tanker gir positive resultater

 

Kommenter gjerne om du har noe på hjertet <3

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..