Mestringsfølelse skaper glede

Happy søndag kjære lesere

På onsdag hadde jeg en herlig økt på Pepper Sport som er et lite deilig treningssenter som ligger på Revetal. Min venninne og hennes mann er så fantastiske og lar meg få trene der når jeg er i området- jeg liker atmosfæren og at det er et treningssenter med litt ro- samtidig som jeg er glad i å bryte opp rutiner og teste ut noe nytt. Og på onsdag bare måtte jeg teste om jeg endelig var sterk nok til å iallefall holde meg selv oppe i mer enn 2 sekund… This is what happend:

IMG_1685

IMG_1682

IMG_1683

Wiiiiii- jeg klarte det ! Litt mer enn to sekund, haha ! For å si det enkelt: Jeg har ikke hatt sjans tidligere! Endelig kjente jeg på mestringsfølelsen igjen- jeg er så forsiktig med kroppen om dagen da den trenger lang recovery, samt at den er rimelig treg på vondtene!

G Ø Y  når det skjer noe iallefall, hihi ! G L E D E !

Fortell meg gjerne om din positive utvikling og noe som ga deg mestringsfølelse! Alt fra å bare sitte i sofaen til å komme ut av døra- it´s your feeling ❤ !

Positive tanker gir positive resultater

Kommenter gjerne om du har noe på hjertet <3

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..