… girls on fire !

Kjære lesere

Vi har samlet oss selv... 4 asiatere, haha! (Sorry jenter, jeg måtte bare poengtere det).  F.v: Ina, Maja, meg & Maria
Vi har samlet oss selv… 4 asiatere, haha! (Sorry jenter, jeg måtte bare poengtere det).
F.v: Ina, Maja, meg & Maria

… for en helg ! Igjen ! Denne helgen var det endelig duket for #SoMe_greet instagram og bloggetreff i vakre, lille Brevik, som ligge like utenfor Skien/Porsgrunn. Her ble det samlet en utrolig fantastisk jentegjeng, tror vi var rundt 50 jenter jeg!

Det var så spennende, morsomt og herlig å se og møte noen av jentene jeg visste skulle komme, men også møte ukjente mennesker. Været var rett og slett bare helt utrolig- som bestilt, og helt fantastisk! «These giiiirsl are oooon fiiiiiire» ! Det er lenge siden jeg har ledd så mye, hahahaha! Og jeg ler enda bare jeg tenker på- eller prater om det.

Det var arrangert og pyntet og ordnet fra vi kom til vi dro- PERFEKT!  Fabelaktige Maja har sammen med sitt team, tenkt på alt! WOW! Bøyer meg i støvet, gud så kult! Gå gjerne inn på siden hennes og les mer om kvelden- samt se de flotte bildene hun har tatt da det er utrolig mye jeg ikke fikk tatt bilder av.

Her kommer et langt og enkelt bildedryss.

On the road
On the road
Goodiebagene er hentet og et VIP kort var på sin plass, hihi
Goodiebagene er hentet og et VIP kort var på sin plass, hihi
Maria og meg, picture times i den deilige skyggen
Maria og meg, picture time i den deilige skyggen- med goodiebagen
1-2-3 glade jenter
1-2-3 glade jenter, blond, blondere,  blondest? Haha!
Latterkrampe under pølsespising! Digger bildet!
Latterkrampe under pølsespising! Digger bildet!
Always, take a pullup! Toalett-kø!
Always, take a pullup! Toalett-kø!
Nydelige Ina og flotte Loreta nyter reker og sol på berget
Nydelige Ina og flotte Loreta nyter reker og sol på berget
Snart klare for kvelden
Snart klare for kveldens festligheter
Ta enda en pullup i gledesrus over det nydelige været
Ta enda en pullup i gledesrus over det nydelige været
Mine fantastiske 4 jenter. Den minste er min datter, de 3 andre er mine "liksombarn" som har vært i livet mitt siden de var 4 år. De var barnevakt for minime i helgen. <3
Mine fantastiske 4 jenter. Den minste er min datter, de 3 andre er mine «liksombarn» som har vært i livet mitt siden de var 4 år. De var barnevakt for minime i helgen- gjett om hun har hatt en uforglemmelig helg?

Jeg sitter nå og jobber med firmaet mitt og med mine (nye) produkter som jeg har mottat fra Forever Living. Det er så utrolig befriende og deilig å ha funnet ut hva jeg ønsker å jobbe med og gjøre fremover- å faktisk satse litt utenfor komfortsonen men likevel gjøre det jeg elsker aller mest: trening, kosthold, helse, aktivitet, sosialt samvær, jobbe med mennesker- få lov å hjelpe andre til å hjelpe seg selv og å få det bedre! I could go on and on! LOVE THE KICK!

Vel, hihi, jeg sier godnatt alle sammen, gleder meg til ny uke i morgen og min andre time hos kiropraktor, wiiiiiiiii ❤ !

Positive tanker gir positive resultater

Kommenter gjerne om du har noe på hjertet <3

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..