Frihet til å jobbe- når jeg ønsker

Kjære lesere.

I skrivende stund sitter jeg på en kafé i byen. Min datter er på dansing og da kan «hu mor» slå ihjel en time i byen på best mulig måte.

Ofte velger jeg å ta en herlig økt på Crossfit Tønsberg, men i dag har jeg fått min lille dose bevegelse!

I dag er første uke av Team Funksjonell Energi avsluttet! Dere har kanskje fått med dere alt alt maset mitt om 3 ukers prosjektet Tonje Alice og meg har satt i gang? Funksjonell trening, glede og sosialt samvær for gravide og nybakte mødre i Horten sentrum. Det har vært en utrolig opplevelse for oss! Vi har møtt entusiastiske, glade, spreke og herlige jenter med sine små og med magen, og vi ser med glede frem til de neste 2 ukene. Her om dagen var vi i lokalavisa i Horten, Gjengangeren. Tønsberg blad har intervjuet oss og en artikkel er på vei på sportsidene. Vi gleder oss.

IMG_0409.JPG

IMG_0413.JPG

IMG_0407.JPG

IMG_0410.JPG
Vi serverte gresk youghurt med bær, honning, sukrin gold & hakkede mandler denne uka. Vi ønsker å inspirere, veilede gravide og nybakte mødre innen trening, kosthold og velvære både før og etter fødsel. Positiv og riktig energi til mor og barn både mentalt og fysisk er viktige faktorer mot et godt liv tenker vi ❤ .

… Så tilbake til overskriften: frihet til å jobbe-når jeg ønsker ❤️! Som sisteårs-sosionom student er det utfordrende (for meg) å finne en jobb som tilfredsstiller de ønskene jeg har. Jeg tror, jeg nå, har funnet noe som kan hjelpe meg over dette og det føles så befriende å endelig ha funnet noe- og ikke minst bestemme seg for det. Jeg er litt vinglepetter, bah… One of my weaknesses, hihi. Så jeg gleder meg til fortsettelsen og jeg elsker tanken på å kunne jobbe når jeg ønsker- med noe jeg tror på, brenner for og som passer helt perfekt til Positivt For Deg !

IMG_0428.JPG

For en herlig dag! Sommer all over again- nyter du?!

Positive tanker gir positive resultater

Kommenter gjerne om du har noe på hjertet <3

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..