SoMe Greet, et treff for bloggere og instagrammere

Hei kjære lesere.

Jeg har gjort det! Jeg har meldt meg på!

10557785_10154394634510431_5500975482616791194_o
http://www.fabelaktive.com

 

Min fantastisk venninne @ina_camilla på instagram tipset meg om å få med meg dette SoMe Greet treffet i Brevik i september i år. SoMe står for Social Media (jeg er sååå utrolig ny i bloggverden, gu´så lite jeg egentlig kan!).

Det er ingen tvil om at den sosiale media verden åpner opp for fantastiske eventyr- if u let it! Instagram, hvor jeg er mest aktiv med @camillayong og @positivtfordeg_no kontoene mine (bær over med alle mine bilder) har gitt meg så mye positivt. Jeg har blatn annet fått flere gode venner! Jeg digger det! Jeg elsker det! Og når vi sammen fra hele verden, men også fra lille Norge kan samles og inspirere, motivere og støtte hverandre, ja da mener jeg at sosiale medier gir sitt beste!

Når det kommer til interiørverden så er jeg utrolig lite kjent- annet enn at jeg både misunner, sikler og gir meg over, over alle de fantastiske, flotte og nydelige hjemmene der ute! Når det kommer til fashion og mote er jeg like grønn…! Jeg interesserer meg- og skulle så gjerne ha lært, men… kanskje i fremtiden? Eller kanskje ikke…! Haha!

Vel… jeg gleder meg veldig mye til å få med meg dette SoMe Greet treffet arrangert av http://www.fabelaktive.com, hun gis også cred til de fantastiske bildene i dette innlegget! WOW! Ryktene sier at er det noe hun kan, så er det å stelle i stand til fææææst! Jeg gleder meg. Gleder meg til å oppleve noe nytt og gleder meg til å møte mange nye ansikter.

www.fabelaktige.no
http://www.fabelaktive.com

Det snakkes om en fantastisk goodiebag fra utrolige sponsorer- jeg lover å sette meg mer inn i hvem de ulike er (da jeg somsagt er helt grønn på interiør og fashion)- ved en anledning !

www.fabelaktive.com
http://www.fabelaktive.com
www.fabelaktive.com
http://www.fabelaktive.com

Hvis du vil lese mer om de fantastiske bidragsyterne og sponsorene, trykk bare her ❤ !

Vil du være med? Kanskje vi sees?

Positive tanker gir positive resultater

Kommenter gjerne om du har noe på hjertet <3

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..