Lchf/Paleo Chocolate chip cookies

Kjære lesere                                                                                                                            Inneholder sponsede produkter

Jeg må innrømme noe… noen ganger, og i det siste kanskje ganske ofte, så trenger jeg å bli sparket litt i rumpa før jeg orker å bake og lage matretter og- eller koseretter.

Og da er det så fantastisk at herlige Stine som er eier av Ernæring i Drammen baker superdeilige saker som Chocolate Chip Cookies uten sukker, hvetemel og melk og frister på facebook! For da… ja akkurat da føler jeg at jeg bare MÅ kjøre på og teste ut… and so I did. (Tusen takk Stine, du er en sann inspirasjon og jeg er sååå glad for at du legger ut herlige oppskrifter)!

Her kommer oppskriften slik jeg lagde den;

3 egg

2 ss sukrin gold fra Funksjonell mat

10 dråper Stevia Caramel fra Funksjonell mat

2 dl kokosmel fra Funksjonell mat

1,5 ts bakepulver

200 g smør

Hakket mørk sjokolade

Hvordan: Jeg rørte sammen egg, sukrin gold, steviadråper, bakepulver og kokosmel. Fortvil ikke dersom røra blir litt tykk og klumpete (noe jeg selv ble litt nervøs for), dette jevner seg ut når du så tilsetter smeltet smør og hakket sjokolade. Legg så røra på bakepapir og bestem selv hvor stooooore chocolate chip cookies du ønsker. Helt herlig at man kan bare de STØRSTE kjeksene i hele verden!

Stek på ca. 180 grader i 1-20 min. Mine ble nok litt brune, så følg med.

Nyt, inviter venner og familie på nydelige kjeks ❤ !

IMG_7928

IMG_7930

IMG_7932

IMG_7933

IMG_7934

IMG_7935

IMG_7936

IMG_7937

IMG_7938

IMG_7942

IMG_7945

2 kommentarer Legg til din

    1. ❤️👌 De ble gode også.

Kommenter gjerne om du har noe på hjertet <3

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..