Ikke glem denne fantastiske øvelsen dere/Don´t forget this fantastic exercise!

Hei kjære lesere! 

Jeg har postet dette innlegget tidligere men jeg syns denne øvelsen er så verdt å prøve så hey, kom igjen dere og god god torsdag! Jeg har forøvrig helg fra nå av- men jeg skal sitte med en skoleoppgave hele helgen. Vår kjære datter skal være med på danseforestilling lørdag og søndag på Oseberg Kulturhus så det gleder vi oss masse til! Nyt helgen dere, det er meldt strålende sol her i Tønsberg. Hurra!

(Jeg er bare innom for å vise dere en alternativ måte å kjøre hip thrust på! Jeg har møtt flere som syns hip thrust med stang er både skummelt, vanskelig og litt knotete.  For å gjøre det litt enklere så kan du kjøre den i leg extension apparatet! Enkelt og digg! Den tar absolutt på de samme stedene som med stang- RUMPE, bakside lår, forside lår og legger- dersom du går opp på tå! Jeg lover deg at pulsen også stiger! YEY!)

Har du prøvd denne varianten? Hva syns du?

Positive tanker gir positive resultater

BildeBildeBilde

Good sunny day!

I´ve postet this before but I just love this exercise so much so I wanted to post it again. Go, try it!!! 

I just stopped by to show you an alternative way to run hip thrust ! I have met several people who think hip thrust with a barbell is both scary, difficult and uncomfortable. To make it a little easier you can run it in the leg extension machine! Simple and hardt/lovely! You´ll absolutely feel the burn in the same areas as when u use the barbell: Your Booty, back thighs, front thighs and your calves- if you go up on your toes! I promise you that heart rate also rises! YEY!

Have you tried this version? What do you think?

Positive thoughts produce positive results

Kommenter gjerne om du har noe på hjertet <3

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..