#takeabreakchallenge at instagram- Bli med!/ Join us!

Dere!

Bli med på en «Take-a-break-challenge» davel! Hver dag hvis du har mulighet, i ti dager fra den dagen du starter skal du ta et bilde av deg selv og legge ut på instagram! Jeg startet i dag på min instagramprofil som du også finner på høyre side her på bloggen. Tanken var egentlig bare at noen ganger så trenger man en liten pause fra det arbeidet vi gjør på jobb eller hjemme eller der vi er! Noe gøy, noe utfordrende, noe spennende! Så da tenkte jeg at jeg kunne prøve å starte en Take-a-break-challenge»!

Hovedtanken er å ta en håndstående og så ta et bilde! Det er ikke alle som er like komfortable med dette enda så da kan dere ta stå med hendene og hodet i bakken, bøy gjerne bena, eller ta ett ben i bakken og ett ben opp eller strake ben. Du kan selv velge om du står med ryggen mot veggen eller fra veggen- det skal være litt gøy, så du gjør det som føles best for deg. Få gjerne en venn, kollega, en samboer eller dine barn til å være støttepersoner. Knips bilde og voilá- ut på instagram!

Hashtag #takeabreakchallenge og gjerne @camillayong slik at jeg finner dere – dette klarer vi sammen dere!!

Hvem er med meg, det blir sååå gøy!

Bilde
Min sterke datter tar flere håndstående push ups uten problemer/ My strong daughter doing several handstand Push ups without problems

Bilde

Bilde

BildeBilde


Hey You !

Join us for a «Take -a -break -challenge » ! Every day if you have the opportunity, for ten days from the day you start , take a picture of yourself and post on instagram ! I started today on my instagramprofile also located on the right here on the blog. The idea was really just that some times er just need a little break from the work we do at work, or at home, or wherever we are! Something fun , something challenging , something exciting! So then I thought I could try to start a Take- a- break- challenge » !
The main idea is to take a handstand and then take a picture! But I know that not everyone is too comfortable with this so you can modify as you like it by: take the stand with both hands and head in the ground , bend your legs, or one leg on the ground and one leg up or straight legs. You can choose whether you stand with your back against the wall or to the wall – it´s supposed to be a little fun, so you do what feels best for you. Get a friend, colleague, a spouse or your children to be supporters . Snap a photo and voila – on instagram !

Hashtag # takeabreakchallenge & tag @camillayong so I can find you- we can do this together!

Who ‘s with me, it´ll be soooo fun!

Positive tanker gir positive resultater

Kommenter gjerne om du har noe på hjertet <3

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..