Stamina Convention i Skien/ Stamina Convention in Skien, Norway

Hei kjære lesere!

På lørdag var jeg og noen av mine spreke og flotte kollega på Stamina Convention i Skien! Så utrolig deilig og digg det er å kunne bruke en hel dag på bare trening, få inspirasjon, lukte svette mennesker overalt og ha sosialt samvær! Haha! I love it! Jeg fikk blant annet være med på «PT i gruppe» der vi kjørte to runder med stasjonstrening- en hard og enkel start på dagen, hihi. Jeg var med på en «Pulstime» der to fantastiske og energifulle instruktører ga alt! For et KICK, wow! Jeg kasta med også på «Styrketrening i praksis»-  der jeg etter timen fikk  målt meg selv der vi målte hvor mange watt jeg produserer ved å gjøre hopp på ulike måter (ok, jeg skjønte ikke alt godt nok til å kunne forklare dere men jeg hoppa og fikk opp flere tall, haha- en utrolig dyktig instruktør), videre ble jeg med på en deilig og hard slyngetreningstime! Gøy! Inspirerende! Når det blir så mange timers trening og mye belastning for kroppen så er det kanskje ikke så rart at mine knær svikter litt og kneplagene mine duker opp igjen- elendige knær! Jeg vil igjen bare påpeke hvor viktig ROCKTAPE fra www.flexfit.no er for meg! Hadde jeg ikke hatt tapen med meg hadde jeg ikke kunnet være med på flere av timene og søndagen ville vært nokså slitsom. Jeg tapet også min kollega da hun sliter med rygg og fikk en strekk i legg- det funker!

Hvordan var din lørdag? Ble det en treningsøkt?

Her kommer et bildedryss som det så fint heter på bloggspråket (såpass har jeg fått med meg selv om jeg er ny i denne bloggverden, hihi):

Ready for a fun day, drinking magnesium!
Ready for a fun day, drinking magnesium!

Finishing PT- in groups, The wallboard behind us was fun!

Suspension Training
Suspension Training
Suspension training
Suspension training
Suspension training
Suspension training
My final results after doing the jumps...
My final results after doing the jumps…
The importance of energy is with me ;)
The importance of energy is with me 😉
We´re finished
We´re finished
But we will always rise and shine again!
But we will always rise and shine again!
And a FLEX for the team!
And a FLEX for the team!

Positve tanker gir positive resultater


 

Hello dear readers !

This saturday I was with some of my fantastic colleague at Stamina Convention in Skien ! So incredibly nice, cool and good to spend a whole day just training , be inspired, smell the sweat of people everywhere and socializing ! Haha ! I love it! I was at several classes: «PT in groups «- stationbased training, an easy and hard way to start the day, hihi. I also joined» Pulse Class» where two wonderful and full -of -energy instructors where giving it all! What a KICK , wow ! » Strength in practice » –  I got to be measured and the instructor looked at how many watts I produce by doing jumps in various ways (ok , I did not understand everything good enough to explain you but I jumped and got up several numbers, haha – an incredibly talented instructor ), I also got to try a hard and fun suspension training class! Fun ! Inspiring ! When there are so many hours and a lot of impact on the body – especially with my poor knees I once again would like to point out the importance ROCK TAPE from http://www.flexfit.no are for me ! If I didn´t have had the tape with me, I wouldn´t been able to join several classes and sunday would have been quite tiring . I also taped my colleague when she is struggling with back pains and she got a stretch in the calf- it works!

How was your saturday? Did it work out ?

Positive thoughts produce positive results

 

Kommenter gjerne om du har noe på hjertet <3

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..