Få maten rett hjem fra Funksjonell Mat/Get your food straight home from Funksjonell Mat

IMG_5186

Hei kjære lesere ❤ !

Jeg har vært så utrolig heldig å få til et godt og hyggelig samarbeid med Funksjonell Mat som har fantastiske produkter til en sunnere livsstil. Produktene som ligger under kategorien «Funksjonell Mat» på nettsiden deres er produkter de selv produserer. Jeg har prøvd flere av dem  som jeg elsker og mange har selvfølgelig fast plass i kjøkkenskapene mine.

Dere får 10 %  avslag på bestillingen ved å legge inn koden «positivtfordeg», på nettsiden deres (Se link over). Denne kan dere kombinere med andre tilbud- samt dere kan bruke den ved flere anledninger- «Løp og Kjøp»- hoho!!!

Da jeg åpnet postpakken her om dagen skrek kroppen min: «Wiiiiiiiii!!!  Kan tro jeg ble superhappy og såååå takknemlig.» Herlighet for en pakke! Nå trenger jeg bare flere timer i døgnet sånn at jeg får mulighet til å bruke disse produktene i bakverk og til matretter- har dere noen tips til variasjoner der disse produktene kan brukes så kom veldig gjerne med tips og inspirasjon- det vil jeg sette kjempestor pris på! Så skal jeg prøve å lage, bake og smake noen av forslagene deres og legge dem ut på bloggen etterhvert ❤ !

Bildedryss av «dagens fangst»:

IMG_5179

IMG_5180

IMG_5187

IMG_5188

IMG_5189

IMG_5190

IMG_5191

IMG_5192

Positive tanker gir positive resultater


Hello my dear readers ❤ !

I have been so incredibly lucky to get a good and pleasant cooperation with Funksjonell Mat (Meaning Functional Foods)! They  have wonderful products to a healthier lifestyle. The products located under the «Funksjonell Mat» on their website are products they produce themselves. I have tried several products and I love them and they have a permanent place in my kitchen cabinets.

You´ll now get 10 % discount off your buy by using the code «positivtfordeg» on thir website: www.funksjonellmat.no. You can use the code several times and combine it with other offers! » Just do it», hohoho!

When I opened the boxes I got from the postoffice today my body screamed: «Wiiiiiiiiii! Believe me, I was super happy and soooo grateful.» Oh my what a package! Now I just need more hours a day so that I get the opportunity to use these products in pastry and cuisine-do you have any tips for variations where these products can be used? I´ll get very greatful and happy if you got any tips and inspirations.! I’ll try to make, bake and taste some of your suggestions and post them on this blog  ❤ !

Positive thoughts produce positive results

Kommenter gjerne om du har noe på hjertet <3

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..