Enkel & sunn smoothie/ Easy & healthy smoothie

IMG_3716

S M O O T H I E ! De dagene jeg har utrolig dårlig tid, de dagene jeg er lat, de dagene jeg ønsker noe friskt, enkelt, kjapt og deilig- de dagene elsker jeg å lage en helsefremmende smoothie! Jeg lager flere varianter, litt ettersom hva jeg har tilgjengelig. For at næringsstoffene jeg får i meg skal holde meg mett lenger så har jeg alltid i egg og fløte/creme fraiche/rømme da dette metter bedre enn om jeg bare kjører på med bær og frukt og juice! Jeg spiser minimalt med frukt i hverdagen da dette (desverre) påvirker kroppen min negativt. Men du kan likevel ha frukt oppi dersom du ønsker det! Banan smaker jo bare såååå godt da ❤ !

Jeg vet at noen er allergisk mot egg og melkeprodukter. Dette kan du selvfølgelig erstatte med noe annet. Jeg vet hvordan det er å være allergisk mot matvarer da jeg har vært allergisk mot egg, nøtter, mandler og skalldyr nesten hele livet- til jeg plutselig, for noen år siden oppdaget at jeg faktisk tåler egg! Snakk om å få tilværelsen forenklet og snudd på hode! Jeg skjønner fortsatt ikke hvordan det går ann- men det er visst mulig- og jeg elsker det!

Vel- her kommer det tre eksempler på deilige og enkle S M O O T H I E:

Smoothie 1:

1 egg

1/2 skyr

4-6 ss fløte

2 ss funlight

100 g bringebær

Smoothie 2:

1 egg

50 g bringebær

50 g jordbær

litt blåbær

1/2 boks kokosmelk

Smoothie 3

1 boks skyr

50-100 g bringebær

50 g bjørnebær

0,5 dl fløte

en skvett vann/funlight

1-2 ss olivenolje/kokosolje

Miks i blender, og voilá!

 

IMG_8817

«Positive tanker gir positive resultater»

_________________________________________________________________________________________________

S M O O T H I E! If I do not have lots of time , the days I ‘m lazy , the days I want something fresh , simple , quick and delicious – those days- I do love to create a healthy smoothie ! I make several varieties , it depends  what I have available . I want to have nutrients that keeps me full for a long time, so I always add eggs and cream / creme fraiche / sour cream as this satisfies better than if I only use berries, fruit and juice! I eat minimal/no fruit everyday as this ( unfortunately ) affects my body negatively. But you can still have fruit if you want it! Banana flavors ‘s just soooo good though ❤ !
I know that some people are allergic to eggs and milk products. This can of course be replaced with something else. I know what it’s like to be allergic to foods when I have been allergic to eggs , nuts , almonds and shellfish almost my whole life until I suddenly , a few years ago, discovered that I actually tolerate eggs! Talk about getting my life turned! So much more simple even though I´ve never missed eggs.! I still do not understand how my body suddenly can eat eggs – but it’s certainly possible and I love it !

Well – here are three examples of delicious and easy SMOOTHIE :

Smoothie 1:

1 egg

Half skyr

4-6 tablespoons cream

2 tablespoons funlight

100g raspberries

Smoothie 2:

1 egg

50 g raspberry

50 g of strawberry

some blueberries

4-6 tablespoons cream

1/2 can of coconutmilk

Smoothie 3

1 skyr

50-100 g raspberries

50 g blackberries

0.5 dl cream

a splash of water / funlight

1-2 tablespoons olive oil/coconutoil

Mix it in a bleder and voilá !

» Positive thoughts produce positive results»

Kommenter gjerne om du har noe på hjertet <3

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..