HYLETE treningsklær/ HYLETE trainingclothes

Annonse

Hylete 1.0 Tank
Hylete 1.0 Tank
Hylete Compression Shorts
Hylete Compression Shorts

Jeg har vært så heldig å få teste ut H Y L E T E Compression shorts og train- compete- live tank top fra www.flexfit.no, dere er så heldige å (fortsatt) få 20 % rabatt ved å bruke koden «positivtfordeg«! Jeg valgte både topp og shorts i fargekombinasjonen black/shocking pink men du kan velge noen andre fargekombinasjoner også. Neste gang ønsker jeg meg en compete performance hoodie ! Kjempestilig!

Jeg elsker å trene i shorts da mange av treningstightsene er for lange for de korte beinstubbene mine, haha! Nå som det (snaaart)  går mot varmere tider er det jo ikke noe som er mer herlig enn en fantastisk shorts som sitter godt og en shorts man kan bevege seg i som man ønsker uten at stoffet stopper deg i dette. ! Singleten er laget av tre stoff: bomull, polyester og rayon. Sammen utgjør disse en deilig, flott og unik sammensetning for treningstøy.

Dette settet veier nesten ingenting- for en følelse!

Er du klar for sommervarmen?

IMG_4998

IMG_5031

IMG_4999

Positive tanker gir positive resultater

_________________________________________________________________________________________________________

I’ve been lucky enough to test H Y L E T E Compression shorts and the «train – compete -live» tank top from www.flexfit.no! And you are so lucky to ( still ) receive a 20 % discount by using my code » positivtfordeg » ! I chose both top and shorts in the color combination black / shocking pink but you can choose some other colour combinations too. Next time I want me a compete performance hoodie ! Really cool !

I love to work out in shorts because many of the workout tights are too long for the short legs of mine, haha ! It´s soon becoming warmer in this weather, and there´s nothing more delightful than an amazing shorts that fit properly, and a shorts you can move in as you like without the fabric stopping you. The singlet is made ​​of three materials : cotton , polyester and rayon. Together, these make a delicious , beautiful and unique combination of training clothes.

This set weighs almost nothing – what a feeling !

Are you ready for the summer heat ?

Positive thoughts produce positive results

Kommenter gjerne om du har noe på hjertet <3

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..