Om meg

Aldri i verden hadde jeg trodd at mindre karbohydrater og (mye) mer fett skulle «redde livet mitt» 

Jeg gikk fra å være fornøyd med livet til å rett og slett bli lykkelig da kroppen min spillte mer på lag med meg!

For å lese » kostholdshistorien min i det fantastiske bladet Helsemagasinet, vitenskap og fornuft kan du trykke her»

50574238_283057439040202_3996265188285218816_n
IMG_9210

 

 

 

 

IMG_6190

Jeg nyter livet med alt av utfordringer, morsomme og hyggelige opplevelser det medbringer.

Latter, glede, god helse og takknemlighet for det vi har og det vi har muligheten for å oppnå er viktige faktorer i livet mitt.

Takk for at du tar en titt

Intro: Bloggen min er bygget på det kostholdet som jeg erfarer er rett for hva som har vist seg å være best for meg, min kropp og min helse= matmotbetennelse. I tillegg har jeg erfart at dette kostholdet har fungert bedre for flere av mine kunder. I over 30 år har jeg spist «sunn norsk kost» = lettprodukter, grove kornprodukter og lite fett i tillegg til å trene i tide og utide- men jeg har likevel endt opp med insulinresistens, svangerskapsdiabetes, overvekt, pcos og andre daglige plager. Da jeg begynte på min utdanning fra Tunsberg medisinske over nett forandret dette livet mitt. Jeg nyter livet på en helt annen måte nå som jeg spiser en blanding av low carb, high fat, paleo og fermentert mat.

Jeg er oppvokst i Sola kommune ved Stavanger, men bosatt i Tønsberg sammen med min fantastiske samboer og vår sprudlende jente født i 2004 og vår lille sønn født i 2016.

Jeg har alltid hatt en sterk interesse og passion for kost, ernæring og trening. Fra mine aller første skritt innenfor et treningssenter som 16 åring, på Sports Club i Stavanger , visste jeg at det var dette jeg ønsket å jobbe med- en dag! Men det skulle vise seg å ta mange mange år før sjansen bød seg, og før jeg turde…

Tønsberg 2002-2004: Idrett grunnfag og idrett mellomfag.

Tønsberg 2005-2009: Mitt første møte som ansatt i treningssenterbransjen startet på Lekeland! Jeg var kjempefornøyd! Men jeg hadde fortsatt et håp og ønsket hele tiden på å få sjansen til å bli instruktør. Etter noen år bak lekelandsdisken, resepsjonsdisken og flere helger som treningsveileder, kom sjansen jeg så lenge hadde ventet på.

Tønsberg 2009-2011: Jeg fikk jobb på et annet treningssenter litt utenfor Tønsberg sentrum, hvor jeg fikk lov å prøve meg på akkurat det jeg ønsket! Superskummelt, men kjempemoro! Jeg var lykkelig! Det utviklet seg fra spinningsalen og videre til saltimer og livet var fantastisk! Samtidig ble jeg også Easy Life livsstilsendrings- instruktør. En absolutt fin erfaring jeg ikke ville være foruten, men noe sa meg at dette kostholdet kanskje ikke var helt riktig- for alle

Tønsberg 2011-2013: Jeg ble ansatt som vikar på et tredje treningssenter utenfor Tønsberg sentrum der jeg har hatt både saltimer og treningsveiledertimer. Deltidsstudent på Diakonhjemmet Høgskole, jobb i kommunen, egentrening og selvfølgelig oppstarten av Positivt For Deg der jeg tilbyr personlig trening og kostveiledning hjemme hos kunden! Denne reisen er fantastisk og jeg ser bare lyst på fremtiden.

Tønsberg 2013-2014: Jeg er per i dag tilbake til det første treningssenteret jeg tidligere jobbet på, da med ny eier. Jeg er vikar som salinstruktør. Jeg er fortsatt deltidsstudent på Diakonhjemmet Høgskole som kommende sosionom og starter mine 18 praksisuker mandag 27.januar 2014. Dette skal jeg kombinere med både egentrening, Positivt For Deg og annen type jobb. Jeg er sikker på at 2014 blir enda et fantastisk år!

Tønsberg 2014-2015: Jeg avsluttet min bachelorgrad i sosialt arbeid i 2015 og jobbet videre med Positivt For Deg. I tillegg fikk jeg godkjent en tverrfaglig bachelor i Idrett og Ernæring. SÅ LYKKELIG! To bachelor ! YES !

Tønsberg 2016: Jeg ble gravid med Matheo Nicolai ved hjelp av inseminering (pga PCOS) og livet fikk en ny vending. Et utfordrende svangerskap fra start til slutt hvor det ble hastekeisersnitt 6, 5 uker før tiden. Vi var på nyfødtintensiven med fantastiske mennesker rundt oss i 3, 5 uker. Det viser seg at jeg også har pådradd meg 3 prolapser, samt noe som heter modic 1 forandringer. Dette forklarer grunnen til mine smerter i rygg og bekken den dag i dag, 2018.

Tønsberg 2017- 2018: Livet kan bare bli bedre nå som jeg har fått en forklaring på mine utfordringer. For tiden jobber jeg med å bygge kroppen min opp og komme tilbake enda sprekere, fysisk og mentalt sterkere enn noen gang og jeg gleder meg til fremtiden ❤ !

Jeg er for å utvide, utforske og vokse både personlig og som bedrift. Sammen med gode, driftige og positive samarbeidspartnere, kollega og venner vet jeg at det bare kan bli bedre og bedre.

IMG_8475

  Positive tanker, takknemlighet og glede gir positive resultater

Følg meg gjerne på snap: positivtfordeg /instagram: camillayong

2 kommentarer Legg til din

Kommenter gjerne om du har noe på hjertet <3

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..