Om meg

Aldri i verden hadde jeg trodd at mindre karbohydrater og (mye) mer fett skulle «redde livet mitt» 

Jeg gikk fra å være fornøyd med livet til å rett og slett bli lykkelig da kroppen min spillte mer på lag med meg! For å lese » kostholdshistorien min » i det fantastiske bladet Helsemagasinet, vitenskap og fornuft kan du trykke her»

50574238_283057439040202_3996265188285218816_n
IMG_9210

IMG_6190

Takk for at du tar en titt

Intro: Bloggen min er bygget på det kostholdet som jeg erfarer er rett for hva som har vist seg å være best for meg, min kropp og min helse= matmotbetennelse. I tillegg har jeg erfart at dette kostholdet har fungert bedre for flere av mine kunder. I over 30 år har jeg spist «sunn norsk kost» = lettprodukter, grove kornprodukter og lite fett i tillegg til å trene i tide og utide- men jeg har likevel endt opp med insulinresistens, svangerskapsdiabetes, overvekt, pcos og andre daglige plager. Da jeg begynte på min utdanning fra Tunsberg medisinske over nett forandret dette livet mitt. Jeg nyter livet på en helt annen måte nå som jeg spiser en blanding av low carb, high fat, paleo og fermentert mat.

Hei kjære dere og velkommen til min hjemmeside. Mitt navn er Camilla Yong Bratteli og jeg er den lykkelige eier av firmaet Positivt For Deg. Jeg er 38 år, har en brennende lidenskap for kosthold, ernæring, trening og livet generellt. Jeg er samboer med den beste mannen jeg kunne finne og sammen er vi er lykkelige foreldre til to barn.
Vi har ei sprudlende prinsesse født i 2004 og en herlig energisk prins som ble født i 2016.

I 2012 startet jeg mitt eget firma, «Positivt For Deg» i forbindelse med at jeg tok sosionmutdanning samt Kost og ernæring på Tunsberg medisinske.

Jeg har en bachelor i sosialt arbeid (sosionom) og en tverrfaglig bachelor i idrett og ernæring.

Jeg nyter livet med alt av utfordringer, morsomme og hyggelige opplevelser det medbringer. Etter at jeg gikk gravid med- og fødte vårt andre barn (prematurt, med hastesnitt) opplever jeg hvordan det er å leve med sterke kroniske ryggsmerter døgnet rundt. Det er virkelig noe av det værste jeg har opplevd.

Dette er en reise på godt og vondt. Det har tatt enormt mye lenger tid enn jeg hadde trodd. Jeg er ikke vant med å ha fysiske smerter- og ofte har jeg jo bare «trent mer og hardere», for så å oppleve at ting har gått seg til. Men sånn har det ikke vært siden graviditeten 2016. Dette er virkelig en smertefull reise.

Jeg vil jo på den ene siden kunne si at det å oppleve å leve med så sterke kroniske ryggsmerter har gitt meg et annet perspektiv på livet. Jeg har nå en kunnskap jeg aldri i verden kunne forestille meg. Jeg tror og håper denne erfaringen gjør meg til et bedre medmenneske både personlig og profesjonellt da jeg jobber med mennesker som ofte lever i en utfordrende livssituasjon, mennesker som har kroniske smerter og utfordringer jeg ellers ikke kunne ha klart å sette meg inn i. Egenerfaring er virkelig ikke noe å skimse av. Det gir en erfaring ingen andre kan ta fra deg- og de som ikke har opplevd det, kan ha vanskeligheter med å forstå!

På den annen side må jeg jo innrømme at det har vært tungt. Til tider har jeg lurt på om jeg noen gang kommer til å bli bra. Jeg har nok ikke vært deprimert, men det har tatt meg måneder, dager,  timer, svette og tårer for å forsøke å finne tilbake til det glade, positive meg, hvor alt ikke handler om hvor vondt jeg har, hva jeg ikke kan gjøre, hva som trigger smertene mine mest osv. Og jeg er stadig i en læringsprosess. Men jeg vet at jeg en dag, om ikke så lenge, kanskje ganske snart vil være en sterkere person både fysisk og mentalt. Det har jeg bestemt! Jeg skal! Jeg vil! Jeg kan! Og jeg vet!

Jeg håper denne bloggen kan inspirere, motivere og kanskje også få deg til å smile litt ? Latter og glede er viktige faktorer i livet mitt.

Jeg er for å utvide, utforske og vokse både personlig og som bedrift. Sammen med gode, driftige og positive samarbeidspartnere, kollega og venner vet jeg at det bare kan bli bedre og bedre.

IMG_8475

  Positive tanker, takknemlighet og glede gir positive resultater

Følg meg gjerne på snap: positivtfordeg /instagram: camillayong

2 kommentarer Legg til din

Kommenter gjerne om du har noe på hjertet <3

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..