Kostveiledning

Kosthold skal være Positivt For Deg

IMG_9475Mat bør gi deg glede, ikke bekymring

Går du rundt og halvsover hele dagen? Føler du at energien ikke strekker til? Sover du dårlig om natta? Er du konstant sulten og har svingende blodsukker? Har du utfordringer med en oppblåst og låst mage? Hva med konstant muskelverk og hodepine?

Når du tar kontakt med meg så har jeg DEG i fokus. Hvordan din hverdag og ditt liv er, hva du liker å spise og drikke. Jeg har fokus på hva vi sammen kan gjøre for å forbedre det du ønsker å forbedre. Kanskje du får noen tips som gjør at hverdagen din blir bedre og enklere med grep som kan være Positivt For Deg.

Hos meg får du ikke utlevert en hvilken som helst ferdigstillt kostholdsplan.

Jeg har fokus på at det er du som skal forstå det du gjør- og hvorfor. Dersom jeg bare utleverer en generell kostholdsplan er den, etter mitt syn ikke tilpasset deg. Hos meg gjør vi selve kostholdsveiledningen sammen. Jeg hjelper deg med å tilpasse det du allerede kan, og sammen gjør vi de justeringene som trengs for at kostholdet skal være Positivt For Deg- og kanskje også for flere i familien din.

Kanskje du kjenner igjen noen av disse symptomene/tilstandene:

Fibromyalgi
Diabetes 1 og 2
Overvekt
Søvnproblemer
Ulcerøs kolitt
Chrons
Ufrivillig barnløshet
ME
Migrene
PCOS (polycystisk ovariesyndrom)
Høyt blodtrykk
Mage-tarmproblemer
Sukkeravhengighet
Artrose (slitasjegikt)
ADHD
Astma, allergi, eksem
Psoriasis
Halsbrann

Med personlig kostveiledning, fokus på helse, trivsel og mental trening vil vi sammen kunne finne det som skal og vil kunne være Positivt For Deg.

Følg meg gjerne på snap: positivtfordeg /instagram: camillayong og positivtfordeg_no