OMTALER

Wivian 42 år

IMG_9774
Wivian

 

 

 

 

 

 

 

 

Hvorfor tok jeg kontakt med Camilla i ”Positivt For Deg”? Jeg la først merke til bloggen ”Positivt for deg” da jeg søkte opp oppskrifter for lavkarbo kosthold, umiddelbart la jeg merke til den positive energien som Camilla utstråler både gjennom tekst og bilder. Jeg fant ut at hun var opptatt av trening og LCHF kosthold, og veiledet andre gjennom firmaet sitt ”Positivt for deg”.

Selv var jeg dessverre på ”høykarbo”, dette gav seg utslag i et ujevnt blodsukker som bidro til at jeg følte meg slapp, sliten og oppblåst i kroppen. Jeg prøvde gang på gang å ta meg sammen, men som mange andre ”dietter” sprakk jeg bare etter noen timer. Jeg trente jevnlig to til tre ganger i uken, men følte ikke lengre noen progresjon i treningen – jeg var nok for ”snill” mot meg selv.

Nok var nok!! Jeg opplevde at jeg ikke hadde viljestyrke nok til å klare dette alene. Jeg trengte noen som kunne motivere meg til å begynne å spise LCHF igjen, jeg var også opptatt av å forbedre kondisjonen og hurtigheten min. Derfor valgte jeg å ta kontakt med Camilla, og bestilte et kosthold/ trenings program hos ”Positivt For Deg”, hvor jeg fikk individuell oppfølging i kosthold og tilrettelagte trenings timer.

Camilla fikk meg til å innse at dette ikke bare var en diett, men en kostholdsendring. Hun gav meg gode tips til å lykkes. Til hver trening var hun godt forberedt, laget nye øvelser og fikk meg til å yte maks! Camilla var alltid tilgjengelig på Facebook hvis jeg trengte en klapp på skulderen eller litt oppmuntring. Jeg fikk raskt svar på meldingene jeg sendte, og jeg opplevde det som godt å bli sett.

Camilla gav meg virkelig ny inspirasjon til å ta tak i kostholdet, trene mer effektivt og var en pådriver for at jeg skulle lykkes. Ta kontakt med Camilla hvis du trenger trening/ kostholds veiledning, det vil du ikke angre på.

Trine Annette (34 år)

Trine Annette
Trine Annette

 

 

 

 

 

 

 

 

Jeg var så heldig å studere et år sammen med Camilla. Vi studerte sosialt arbeid sammen, studiet hvor mennesket, hele mennesket, står i fokus. Vi ble litt kjent det året, og jeg har fulgt interessert med på hennes utvikling av tilbud innen trening og kostveiledning.

Så kom tiden hvor jeg var klar for endring for min egen del. Det ble naturlig å henvende seg til Camilla for råd og veiledning. Og gjett om jeg har fått det!! Ingen spørsmål er for dumme, alle svar er fornuftige og nyttige.

Foreløpig er det kosthold jeg fokuserer på, og jeg har stor nytte av hennes kunnskap som hun formidler så ukomplisert. Hun forhandler også noen produkter som virkelig er gode for energi og velbehag i hverdagen. Videre er det supert å følge henne på ulike sosiale medier hvor hun jevnlig deler både kost og treningsråd. Jeg er ikke god på trening enda, men prøver å få til litt. Jeg har noen fysiske «skavanker» som gjør det utfordrende, men med Camillas kommentar; «Vi fokuserer på det du KAN gjøre», så får man ett annet syn på det hele.

Jeg opplever Camilla som opptatt av hele mennesket og gjerne hele familien også, med forståelse for at det må fungere for alle. Videre opplever jeg et motiverende løsningsfokus som lett smitter videre. Er det noe hun ikke er sikker på så sier hun det og undersøker saken, dette gjør at jeg føler meg trygg. Og smilet hennes – det må man jo bli i godt humør av.

Vegard (36 år)

Vegard
Vegard

 

 

 

 

 

 

 

 

Min livsstil reise startet sommeren 2012. Jeg og en kompis skulle gå opp på Gaustatoppen. Vi gjorde det, men brukte ufattelig lang tid og for min del kjentes det ut som jeg lå på makspuls hele turen opp. Jeg var da ca 104 kg, i tidenes dårligste form og selvtillit deretter.

Camilla har jeg jobbet med lenge, hun er en flott og energisk dame med orden i sin kompetanse om kosthold og trening. Jeg fikk hjelp av henne til å ta steget fullt ut og inn i lavkarbo (LCHF- lowcarb high fat) tilværelsen. Hun hjalp meg spesielt med å finne kostholdsalternativer som tilfredsstillte en sulten mage der og da, men som økte mitt repertoar om hvilken mat man kan spise. Min største utfordring den gang var redselen for fett som hovedkilde til energi og da spesielt mettet fett. Hun motiverte meg og informerte meg med ny forskning på området.

Siden sommeren 2012 her jeg levd en streng lavkarbo livsstil, er nesten i like god form som da jeg var 16 (mangler fortsatt 1min på 3000m) og er overbevist på at valget jeg fikk hjelp til å ta, har gjort mitt liv rikere, og ikke minst, jeg kommer ikke til å utvikle livsstilsykdommer som diabetes ol. Takk for hjelpen Var jeg ikke din første kunde a?

Sandra Charlott (32 år)

Sandra Charlott
Sandra Charlott

 

 

 

 

 

 

 

 

Første gang jeg møtte Camilla var jeg på mitt tyngste. Jeg var frustrert og lei over å være tung og sliten. Den gang mistet jeg kontakten med henne. Skjebnen skulle ha det til at vi møttes igjen på skolen i 2011 og siden vi mer eller mindre er fra samme by ble det naturlig å gjenoppta kontakten. Camilla og jeg var sammen 6 mnd i praksis i forbindelse med skolen. Vi kjørte en time hver vei og det var da jeg virkelig fikk kjenne på hennes kunnskap, iver og brennende engasjement for en bedre helse. Det er aldri ett spørsmål hun synes er for dumt og hun er aldri redd for å vise seg usikker, da ber hun om hjelp slik at man ikke blir veiledet på ville veier. Camilla er en jente som gir deg gode råd og konstruktiv kritikk. Hun blir fort kjent med deg som menneske noe som kan hjelpe med å pushe grenser. Med Camillas hjelp og gode råd har jeg utviklet meg til en jente med stor kunnskap om lavkarbo kost og stor treningsglede. Når hverdagen kjennes tung er hun aldri langt unna. Med glimt i øyet og ett stort smil er hun genuint tilstede for at man skal komme tilbake der man var, og det gjør man. Camilla har vist meg at only sky is the limit.

  Positive tanker, takknemlighet og glede gir positive resultater

Følg meg gjerne på snap: positivtfordeg /instagram: positivtfordeg_com