Nytt utseende

Hei kjære tålmodige lesere.

Jeg stikker bare innom for å fortelle at jeg i dag valgte å forandre litt på bloggens utseende. Det var nok på tide. Det var veldig impulsivt, men etterlengtet. Jeg vet ikke enda hva jeg kommer til å lande på, men foreløpig sier jeg meg fornøyd.

leone-venter-693463-unsplash

Jeg håper det går godt med dere alle i en travel hverdag. Nå som våren er på vei innover Norge merker jeg at sinnet blir lettere. Er det ikke rart ? Vi i Norge har det så bra vi, men likevel finner vi oss selv i egne utfordringer (tro meg, jeg er en av dem).

Men så forsøker jeg å minne meg selv på at hvor heldig jeg er som har fått vokse opp her. Som har barn som får vokse opp i trygge Norge. Men når sola titter frem i nye og ne- ja da har vi det ekstra bra, ikke sant ?

Jeg pleier å si at vi nordmenn egentlig ikke er så kravstore bare vi har sommer og sol, helst hele året ! Eh… ja… min store drøm er, at jeg en dag kan ta med meg hele familien min og flytte sørover. Har jeg sagt at jeg elsker spansk språk ? Haha

IMG_1316

De som har fulgt meg på snap og instagram har kanskje fått med seg hva som foregår i mitt liv. De siste to årene har det vært baby og barn i fokus samtidig som jeg har vært til utallige utredninger og behandlinger for å få bukt med mine (ekstreme) daglige smerter som ble utløst av siste svangerskap.

Dom: Jeg har 3-4 skiver i ryggen som går i oppløsning- not good. Jeg har fått noe som heter modic forandringer. Not good. Jeg har to knær hvor brusken på begge to snart er slitt bort. Not good. Jeg har to skuldre som ikke fungerer optimalt. Not good… MEN, NÅ er jeg likevel i himmelen da jeg har funnet to behandlere som ser ut til å hjelpe meg ut av «ULYKKEN» og jeg er såååå sååå takknemlig og lykkelig. Ha ha !

Hver eneste dag jobber jeg meg gjennom øvelser og trening- samtidig som jeg passer godt på hva jeg gjør og ikke gjør for å få en mest mulig smertefri hverdag. Ting tar tid og jeg forsøker å skynde meg sakte….

Vi sees ❤

Følg meg gjerne på snap: positivtfordeg & instagram: positivtfordeg_com

 

Én kommentar Legg til din

Kommenter gjerne om du har noe på hjertet <3

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..