Granola som kan være Positivt For Deg og din helse

Inneholder reklame

Hei kjære lesere

IMG_9717

I et hav av sunnere alternativer til hjemmelagde granola og müsli- oppskrifter kommer jeg med en som sikkert er lik mange andre- men, det gjør jo ikke noe at vi er flere som eksperimenterer og prøver oss frem. Målet med denne var å få min kjære tenåringsdatter til å virkelig ville spise denne fremfor at jeg må kjøpeslå med mange av de dårlige alternativene som finnes i butikkene. Denne er noe søt, nettopp pga at den skal falle i smak for søte mager- etterhvert håper jeg at jeg kan kutte ned på søtningen.

Jeg fikk det til ! Vel… iallefall for en liten stund. Men jeg velger å dele den likevel fordi JEG elsket den fullt og helt og kommer til å lage den igjen ganske så snart.

Sett ovnen på 170 grader med over og undervarme

5 dl mandler males

5 dl øko havregryn males

2 dl øko solsikkefrø

1 dl øko knuste linfrø

1 dl øko sesamfrø

1 dl Fibersiurp gold

1 dl Fibersirup clear

2 ts havsalt

2 ss celylon kanel

100 gram smør/ghee

1, 5 dl vann

1-2 never øko rosiner

Hva gjør du:

Bland alt det tørre sammen i en langpanne, inkludert rosinene. Hell deretter i vannet og fibersirup, rør godt. Kutt så smøret opp i terninger og fordel over granolaen. Set deretter brettet inn i ovnen. Når smøret er smeltet rører du det inn.

Granolaen skal bli gyllenbrun, smak innimellom for å teste. Jeg rørte ca. hvert 20.minutt og lot den steke i ca 1, 5 t i min ovn. Dette kan variere. Du må bare følge litt med ❤ slik at den ikke brenner seg.

La den avkjøle seg før du heller over i glass eller krukker. Den var virkelig så god at den gjerne bare kan brukes som den er, som snacks. Men økologisk naturell yougurt var nydelig til. Eventuelt kan du ha deilige bær over.

IMG_9714

Håper den faller i smak ❤

Følg meg gjerne på snap: positivtfordeg /instagram: positivtfordeg_com

Kommenter gjerne om du har noe på hjertet <3

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..