Sukkerfrie havreflarn

God formiddag alle sammen ❤ !                                                  Inneholder reklame

Etter forespørsler fra flere på snap (positivtfordeg) har jeg valgt å legge ut oppskriften på disse fantastiske havreflarna igjen. Dersom du er fan av de sukkerholdige havreflarna men egentlig ikke ønsker all sukkeret og de dårlige ingrediensene så håper jeg du vil like disse som en nydelig erstatning ❤ !

Prøv da vel !

IMG_8962

Nå kommer jeg med den deiligste havreflarn oppskriften jeg noen gang har prøvd- som er fri for tilsatt sukker, mel, egg og melk !

Inspirasjon og glede fant jeg hos nydelig, dyktige og flotte kriweb som jeg anbefaler dere på det sterkeste å besøke ! Jeg byttet ut noe av havregrynet med mandelmel da mandelmel er mer næringsrikt og har mer fett i seg enn havregryn

IMG_7686

Da min datter kom hjem i går kveld og sa at hun kunne ha med seg noe kjeks og godt å drikke på klassetur dagen etterpå måtte jeg bare rulle rundt og bake noe, for tomt i skapene var det ! Flaks at vi kjøpte oss kullsyremaskin/brusmaskin i går (mye sunnere!)

Flaks at jeg også hadde sett meg ut denne oppskriften hvor jeg får brukt FiberSirup, en sunn og deilig erstatning for både honning og vanlig sirup, som jeg har vært så heldig å få tilsendt fra Funksjonellmat. PERFEKT

Her kommer oppskriften jeg brukte:

150 gram smør eller ghee (for å få de helt uten melkeprodukter)

100 gram økologisk havregryn

100 gram finmalte mandler

100 gram FiberSirup clear

50 gram sukrin gold eller annen søtning som du liker (30 g kokosblomstsukker ble like perfekt)

Bland alt sammen i en kjele til det er en fin masse. Varm opp til det blir en fin masse. Legg deretter på bakepapir, det blir ca.24-28 stykker- massen var så fantastisk deilig så jeg spiste opp det som skulle bli de siste kjeksene før de rakk å legge seg på plata, haha,  ooops !

Jeg måtte la de stå i ca. 12 min på 170-180 grader men dette kan variere fra ovn til ovn-  om de smakte? OMG, de er råååå ! Karamell, havreflarn, julekaker… u name it!

IMG_7640

IMG_7644

IMG_7641

Du får 10 % på dine bestillinger hos funksjonellmat.no ved å bruke koden positivtfordeg.

Jeg anbefaler dere bare å bake de- nå ! NYT ❤

Positive tanker gir positive resultater

 

2 kommentarer Legg til din

  1. Elsa sier:

    Det står at det skal blandes i kjele, skal det varmes? Bruker du Fiber sirup gold eller clear?

    1. Ja det skal varmes- glemte kanskje å skrive det ? Haha. Skal bare blandes og varmes til smøret har smelta og alt er en fin masse. Jeg bruker clear. Trodde det også var linket til men skjønner at jeg må spesifisere. Takk for at du gjør meg oppmerksom på forbedring 😂❤️

Kommenter gjerne om du har noe på hjertet <3

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.