Paleo challenge som kan være Positivt For Deg- og meg

Jeg har bestemt meg for å kjøre en Paleo challenge etter å ha vært på Høstkonferansen med (nye) og gamle venninner, kollega fra både Kostholdsdamene og Helsesnappen ❤ !

IMG_7994

Det er jo kanskje ikke så rart at det blir mye kostholdsprat, livsstilsprat, hyggeprat osv når man endelig møtes… så skravla går i ett kan du si- and we love it. Det var en uforglemmelig helg- virkelig, på alle måter ❤ !

Min venninne Siri som driver Stavanger Mat og Helse, samt Melissa Spania var de damene som fikk meg til å virkelig skjønne at jeg burde teste ut Paleo. Dette fordi jeg er så avhengig av melkeprodukter. Spesielt ost, smør, fløte og rømme/creme fraiche. Jeg har tidligere prøvd å kutte ned på og nesten eliminere, men det føltes så og si umulig. Ha ha. Men PLUTSELIG, faktisk over natta mens vi overnatta på hotell i Sandvika så ble kroppen min merkelig klar !

Faktisk, som lyn fra klar himmel. DETTE vil jeg gjøre- og jeg skal klare å gjennomføre. Jeg starta like så godt søndagen og følte meg supergira. Men jeg visste at jeg skulle avgårde for 4 uker til Geilo da jeg sliter så voldsomt med den fysiske kroppen min, at jeg ikke klarer å ta vare på lille ettåringen min alene (min samboer og datteren vår er på et Behandlingsopphold på Geilomo Barnesykehus i regi av Rikshospitalet). Jeg skal ikke gå inn på dette akkurat nå da denne posten skulle handle om Paleo utfordringen ❤

IMG_8085

Jeg har allerede tyvstartet som jeg nevnte ovenfor og allerede dagen etter følte jeg et velbehag som jeg ikke har kjent på lenge. Kanskje ikke siden jeg startet på LCHF for første gang i 2012 da jeg tok Kost og Ernæring via Tunseberg medisinske ❤ !

Jeg har også skjønt at Paleo- kostholdet ikke er så vanskelig som jeg først har trodd. Utfordrende vil det bli, akkurat det er jeg ikke i tvil om, men det er kanskje mer pga alle fristelsene som vil komme min vei gjennom utfordringen. Å finne smakfull, næringsrik, deilig mat er faktisk ikke særlig vanskelig på Paleo.

Jeg har opprettet en gruppe på facebook hvor du kan melde deg inn dersom du ønsker å være med å kjøre denne Paleo utfordringen sammen med meg fra 20.november t.o.m 20 desember. Da rekker vi akkurat «hjem til jul» hvor vi videre kan nyte deilig fet mat og grønnsaker- kanskje det viser seg at vi har det så fantastisk bra uten gluten, sukker og melkeprodukter at vi unngår all dessert i jula, haha ❤

Gruppa finner du her. Den heter «Paleo Cahellenge 30 dager som kan være Positivt For Deg» !

Dersom du bestemmer deg for å kjøre den sammen med oss er det viktig at du setter deg inn i hva Paleo er da dette er en inspirasjons, motivasjons og tips- gruppe. Det er ikke en gruppe hvor jeg skal fortelle deg hvordan det gjøres da dette blir for mye jobb for meg i denne omgang. Likevel har jeg allerede lagt ut noen linker som kan være interessante å lese.

Jeg håper vi sees på facebook dere ❤

Positive tanker gir positive resultater

LagreLagre

Kommenter gjerne om du har noe på hjertet <3

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..