Sunne gelatin godis med prebiotika

IMG_4034

IMG_4027

Inneholder sponsede produkter

Åh herlighet, jeg har så mange blogginnlegg jeg burde skrive- så da må jeg ta et raid mens jeg lager middag. Her kommer oppskriften på de deilige, smakfulle og vitaminbombene som jeg tidligere har laget- men aldri lagt ut oppskrift på. Min venninne Helene Ragnhild har hovedoppskriften og den finner dere her- jeg har bare lagt til prebiotika, samt at jeg brukte en annen søtning enn henne ❤

Her er hva jeg brukte:

2- 3 økologiske sitroner

3 dl frosne blåbær

2- 3 ss kokosblomstsukker

1 ss prebiotika, Zinobiotic fra Zinzino

4, 5 ss gelatin

Fremgangsmåte:

IMG_4029

Skvis saften ut av sitronene og fjern steiner. Varm så opp dette sammen med blåbærene. Bruk så stavmikser og knus bærene. Når det er godt og varmt kan du tilsette kokosblomstsukker, prebiotika og deretter gelatin. Rør godt før du heller det over i former. Mine former er handlet på Ebay 😉

IMG_4031

Sett i kjøleskap- de stivner kjapt og blir borte kjapt- smaker nyyydelig, er enkle å ha med seg og er supersunne for store og små kropper

Nyt og kos deg- lag gjerne større porsjoner når du først er i gang for disse kan man ikke få nok av.

Følg meg gjerne på instagram: positivtfordeg_com

4 kommentarer Legg til din

  1. Signe sier:

    Ser du har brukt San biota i desse😊, kan ein erstatte det med molkosan trur du?😊

    1. Hei Signe.
      Jeg er ikke kjent med hvordan molkosan fungerer men det kan du helt sikkert. Du kan også utelate det dersom du blir usikker 💛

  2. Det funker helt fint med molkosan også 😀

Kommenter gjerne om du har noe på hjertet <3

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..