Jeg er ikke en særlig god blogger…

Jeg må innse mine begrensninger- jeg er ingen særlig god blogger. Det vil si, jeg er ingen konsekvent blogger og får bare være ærlig med dere- og meg selv.

img_1535

Det er veldig hyggelig at flere av dere jeg snapper med ønsker at jeg skal lage innlegg om både treningsrutiner, treningsøvelser, mer mat og flere tips. Jeg får desverre ikke tiden til å strekke til da et blogginnlegg krever mer enn 5 minutter. Jeg føler også at jeg må ha den rette motivasjonen, inspirasjonen og tiden for å kunne dele noe med dere. Det skinner nok gjennom dersom jeg «faker»- og det ønsker jeg jo ikke.

Men heldigvis er det mange dyktige, konsekvente og spennende blogger der ute som kan gi dere mange gode svar på mye. Innimellom anbefaler jeg sider og bloggere som har innhold jeg anbefaler dere å ta en titt på- alt fra matglede til gode artikler. Denne anbefalningen skjer somregel på snap og facebook da, hehe.

Mitt daglige, ukentlige og månedlige kosthold er som mange andres. Det vil si at jeg bruker de samme matoppskriftene flere ganger. Jeg finner ikke opp kruttet, jeg kommer heller ikke med nye spennende oppskrifter hver eneste dag.

Og da vil jeg jo tro at det er begrenset hvor spennende det er (for dere) med kontinuerlige blogginnlegg om minipizza, karbonader, eggehakke, ostepizza, osteboller … enig?

Når jeg føler jeg har noe spennende å dele med dere, da lover jeg at jeg skal blogge.

I mellomtiden er jeg å finne daglig på snap og instagram og da vil du nok likevel se at mye går igjen.

Og dere? GODT NYTTÅR alle sammen ! Jeg håper dere har hatt en fantastisk jul- og nyttårstid med venner, familie, ukjente og bekjente. Jeg har virkelig nytt tiden med mine fine i Stavanger og her i Tønsberg.

img_1538

Følg meg gjerne på snap: positivtfordeg /instagram: camillayong og positivtfordeg_no

Kommenter gjerne om du har noe på hjertet <3

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..