Kraft er Positivt For Deg- og meg

                                                                                                                Nevner sponset produkt

Hei kjære lesere

Jeg har lenge villet lage kraft som jeg kan fryse ned og bruke som base i blant annet supper, sauser og annen mat. Men det har blitt med tanken fordi jeg trodde det var mer innviklet enn hva det faktisk er.


Så,  da jeg fant en hel kylling på tilbud og forhørte meg litt om hvor enkelt det kan gjøres, så slo jeg til !

Jeg anbefaler deg å lese innlegget til paleo.no http://www.paleo.no/hvordan-koke-kraft/ for mer informasjon og kunnskap om hva kraft faktisk er. Der blor du også bevisst hva godt kraft gjør for kropp og sjel.

Jeg har bevisst valgt å ikke ta meg tid til å skrive utfyllende om akkurat dette da det likevel finnes så mye god informasjon om dette på andres blogger. (Øver meg på å ikke klare alt mens jeg har en nyfødt baby i hus).

Her er hva jeg brukte:

1 hel kylling

2 pakker kraftben av storfe

1 løk

1 bunt vårløk

Økologisk gulrot

Økologisk kål

Økologisk kålrot

Noen skviser med sitronsaft

______________________________

Fremgangsmåte:


Grovkutt grønnsakene og legg i en stor kjele

Legg så oppi kraftbena


Fyll så gryta med vann

Få hjelp av din gode venn til å partere (dele opp) kyllingen som du selv ikke tørr å ta i når den ser så fersk ut (iiiik, se video av min gode venninne Tonje Alice som hjelper til). Slakter blir jeg iallefall ikke. Det er nesten rart jeg spiser så mye kjøtt som jeg gjør når jeg ikke fikser å skjære en kylling.


Jeg valgte å brune kyllingen i panna før jeg la den oppi gryta

La stå i flere timer (eller sett den i wonderbagen #spons fra naturligliv.no) og godtgjøre seg før du siler ut krafta og fryser den ned.


Kyllingen, grønnsakene og litt av krafta skal brukes som en suppe eller frikassé.

Om det var enkelt ?! Så absolutt ! Vil jeg gjøre det igjen ? Definitivt !

Nå ønsker jeg dere en deilig og innholdsrik lørdag videre

Følg meg gjerne på snap: positivtfordeg /instagram: camillayong og positivtfordeg_no

Én kommentar Legg til din

Kommenter gjerne om du har noe på hjertet <3

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..