Våre barn trenger sykehusklovnene

                                                           Inneholder sponset produkt fra fødselsplakat.no

Nå vil jeg komme med en kjempeoppfordring til deg som leser og jeg håper du vil hjelpe meg med å bidra på en eller annen måte, hvis du ønsker.

sykehusklovnene-facebook-kvadrat
www.fødselsplakat.no og www.sykehusklovnene.no

Har du barn? Er du tante/onkel? Kjenner du noen med barn ? Kan du huske da du selv var et?

Har du et sykt barn? Er du tante/onkel til et sykt barn? Kjenner du noen med syke barn? Kan du huske da du selv var syk?

Det å skulle tilbringe flere dager, uker, måneder og år på sykehus vet jeg kan være (veldig) belastende for foreldre,barn og og andre pårørende.

De fleste som er involvert i et barns sykdom, enten det er for en kort periode eller lengre perioder går gjennom mange stadier av tanker og følelser som påvirker egen (og noen ganger andres) sinnstilstand. Noen ganger kan man glemme at det er lov å smile, le, gråte, bli redd, være glad osv. Vi gjennomgår på ulikt vis et hav av emosjonelle og sårbare følelser.

img_9804
Våre barns aktuelle lengde på fødselstidspunkt, samt informasjon. Jeg syns disse plakatene passet perfekt i vårt nye hus. 

Jeg skriver dette da jeg for andre gang i mitt liv, er blitt mor til et prematurt barn. Premature barn er barn som har kommet for tidlig til verden, kategorisert før uke 37. Det er ulike faktorer som gjør at de kommer for tidlig og barna er like forskjellige som folk flest når de kommer ut. Både i lengde, kg, hvor sterke de er, hvor godt rustet de er til å takle livet utenfor magen osv osv. Det de blant annet har til felles er at de enda skulle ha ligget godt pakket inn i mors mage, beskyttet og uten all påvirkning utenfra.

Bilder fra tiden på sykehuset og hjemme. Vi har vært hjemme i 4 dager <3!

img_9237img_9373img_9401img_9577img_9727img_9769

Her på nyfødtintensiven tar de også i mot barn som er fullbårne (ikke premature) men som har andre medisinske utfordringer som gjør at de må være her. Flere av barna som gjennomgår utfordringer eller sykdom tidlig i livet vil senere også oppleve å måtte tilbringe mer tid på sykehuset. Sykehusklovnene er på barneavdelingen, ikke på nyfødtintensiven altså. Desverre har vi ikke sykehusklovner til barneavdelingen her i Tønsberg. Det skulle jeg virkelig ønske vi hadde.

– og hovedårsaken til at jeg skriver dette innlegget i dag er for å sette lys på og invitere dere til å støtte de fantastiske SYKEHUSKLOVNENE.

«Sykehusklovnene lever kun av inntekt fra veldedige bidrag og dette er med på å gjøre at de kan fortsette deres flotte arbeid med å dele glede for barn og unge på sykehus rundt om i Norge».

Hvis du ønsker å bidra med din støtte kan du gjøre dette ved å selv bestille plakater til ditt hjem eller ved å gi bort plakat og- eller gavekort i gave

Vær med å feire Sykehusklovnenes 15års jubileum! I perioden 19.-23.okt. dobler Fødselsplakat.no støtten til Sykehusklovnene.

Her ser du noen av plakatene du kan velge i, er de ikke flotte?

Skjermbilde 2016-08-23 kl. 10.20.03
www.fødselsplakat.no
Skjermbilde 2016-08-23 kl. 10.19.53
www.fødselsplakat.no
Skjermbilde 2016-08-23 kl. 10.20.16
www.fødselsplakat.no

Jeg vet, med min erfaring av syke barn, at det hadde vært helt fantastisk å kunne oppleve sykehusklovnene. Jeg vet, at det ville fått meg til å le og smile- av flere grunner. Jeg vet, at det kunne ha hjulpet oss foreldre og pårørende til å le uhemmet og glemme, for bare noen minutt, at vårt barn faktisk er trengende og på et sykehus. Bare litt… !

For å støtte sykehusklovnene kan du selv kjøpe disse nydelige og ganske tøffe og herlige plakatene fra http://www.fodselsplakat.no som jeg har vært så heldig å ha et samarbeid med. Jeg er utrolig takknemlig for at de ville gi meg og mine to fødselsplakater som i skala 1:1 viser våre barns aktuelle lengde ved fødsel. Under står det infor om barnet, som: navn, lengde, gram, sted (hvis man ønsker), dato og klokkeslett.

  • jeg kan nesten garantere at du finner en «stil» som passer deg og ditt hjem
  • har du ikke egne barn? Kanskje du ønsker din egen fødselslengde på veggen?
  • du kan gi noen du kjenner en gave eller et gavekort slik at de får en fantastisk og unik  plakat på veggen- jula nærmer seg vet du.

Hjelp oss gjerne ved å dele denne bloggposten- tusen takk kjære dere !

Følg meg gjerne på snap: positivtfordeg /instagram: camillayong og positivtfordeg_no

Kommenter gjerne om du har noe på hjertet <3

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..