Å leve og nyte- i nåtid, fortid og fremtid

Inneholder sponsede produkter

… vet jeg flere prøver å få til. Helst i nuet. Men det er lett å leve litt i fortid eller ønske seg til fremtid. Hvorfor er det sånn tro?

Vel, jeg har ikke svaret, men jeg vet iallefall at jeg prøver hver eneste dag å nyte litt i nuet. Enten det er på trening, når jeg slapper av foran tv´n, når jeg er sammen med venner og familie eller mens jeg kjenner på den lilles akrobatiske øvelser i magen… ! Uansett hvor jeg befinner meg «mentalt» så jeg jeg iallefall helt klar på at jeg er LYKKELIG. Uansett hvor tung dagen er som gravid (ja, det er jo svangerskapet som er litt altoppslukende for tiden) så vet jeg at jeg er der jeg vil være i livet.

IMG_8393
Uke 30 (29 +6)

Jeg har den beste minifamilien, jeg har de beste vennene, jeg storkoser meg i nytt hus osv osv… og jeg er heldig ! Jeg er heldig fordi jeg har det livet jeg har- og det er jeg også så takknemlig for !

Jeg tror det er lett å glemme å være takknemlig for alt det man har. Fordi det er spennende å tenke på hva man kan få mer av. Og fordi «alle andre» har mer eller noe annet enn det en selv har. Men sånn vil det vel alltid være?

Vi har vært så heldige å få muligheten til å bli sponset av Fødselsplakat.no . Jeg har vært så betatt av plakatene deres siden første gang jeg så en reklame på facebook. Og nå som vi skal ha baby nummer to, 12 år etter første så gleder jeg meg masse til å kunne henge opp 2 plakater. En fra da Eline November ble født og en for denne nye krabaten.

Det morsomme er at du får babyens eksakte størrelse printet på plakaten, altså  1:1 etter barnets eksakte fødselslengde. Barnets navn og fødselsdato vil også stå under bildet. Utrolig flott og koselig å ha på veggen !

Jeg ble så tiltrukket av de mange mulighetene vi har til å velge plakat som appellerer til oss, vårt hjem og våre farger. Du finner garantert noe du vil henge på din vegg, bare se her:

Skjermbilde 2016-08-23 kl. 10.19.53Skjermbilde 2016-08-23 kl. 10.20.03Skjermbilde 2016-08-23 kl. 10.20.16

Flotte, ikke sant ?

En annen viktig side ved fødselsplakat.no´s samarbeid er SYKEHUSKLOVNENE ! For hver plakat som selges går 25 kr til å støtte sykehusklovnenes viktige og uvurderlige arbeid for barn som oppholder seg på sykehusene gjennom vanskelige og tunge tider ❤ !

Vi har selv opplevd tunge tider med vår første datter gjennom flere år pga en tung start (prematur, astma, allergi, refluks osv osv) og en klovn eller to hadde vært utrolig oppløftende.

Så dere… til tross for hva jeg har skrevet om å leve i nuet skal jeg, sammen med den beste mannen leve litt i fortid (finne plakat til vår datter født i 2004), nåtid (fordi vi må gjøre det sammen i kveld) og fremtid (tenke på hvilken plakat vi skal velge for nummer to når han kommer ut).

Ønsker dere en fantastisk dag ❤ !

Nå gleder jeg meg til besøk av min venninne Stine, som er eier av Ernæring i Drammen, samt hennes lille skjønne jente ❤ !

Positive tanker gir positive resultater

Følg meg gjerne på snap: positivtfordeg /instagram: camillayong og positivtfordeg_no

Kommenter gjerne om du har noe på hjertet <3

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..