Nytt hus, ny baby, ny kropp?

IMG_8112

… jeg vet nesten ikke hvor jeg skal begynne. Det har gått så mange måneder siden sist blogginnlegg. Planen var å blogge litt i sommer. Men dengang ei. Unnskyldningen for hvorfor jeg ikke har kommet i gang?

Punkt 1: graviditeten som tidlig tok knekken på «meg selv» pga døgnkvalme de første månedene- etterfulgt av nye måneder med utfordringer som stod i kø som jeg ikke hadde planlagt eller trodd skulle oppstå i denne graviditeten. Jeg er nå i graviduke 29 (28 + 3), forstå det de som kan- jeg blir forvirret selv. Dvs, jeg har enda flere gode uker igjen til termin !

Punkt 2: motivasjon og fordi jeg bestemte meg for å ikke la bloggen styre meg  ! Jeg ville ikke bare blogge for å blogge uten at det skulle være noe innhold. Det skjer ikke så mye spennende hver eneste dag eller uke etter uke som er unikt. Ikke baker jeg hver uke, ikke lager jeg noe nytt, godt og spennende, haha ! I tillegg ønsket jeg å være «til stede» med familie og gode venner (og ja, jeg er jo daglig på snap og instagram, så helt borte er jeg definitivt ikke).

Punkt 3: Vi har flytta inn i nytt fantastisk hus som har tatt mye av den lille energien og «friske» kroppen min.

Men i dag fant jeg både energi, motivasjon og lyst til å oppdatere dere litt. Blir nok kanskje aller mest et «nytt-hus-blogginnlegg» da graviditeten går sin gang, kroppen min prøver å tilpasse seg de forandringene som skjer og vi er kjempeklare for å få en liten babygutt i hus i begynnelsen av november ❤ !

PS: Når det gjelder kroppen min er det vondter som plager meg mest. Ikke at den faktisk forandrer seg. Det er 12 år siden sist eller første graviditet så jeg har innsett at alderen har kommet for å vise seg frem. Jeg hadde bare sett for meg et nokså energisk, plettfritt svangerskap da formen min føltes så bra før graviditeten. Note to self: SLUTT Å PLANLEGG ! Haha !


Mitt kosthold gjennom svangerskapet: Jeg prøver så spise så bra som jeg ønsker. Det vil somsagt si, LCHF, tilføre kroppen gode næringsstoffer som holder blodsukkeret mitt stabilt gjennom dagen og natten. Stabilt blodsukker betyr ikke bare at jeg ønsker at blodsukkeret skal være stabilt- det fører nemlig med seg så mange positive goder mentalt og fysisk å ikke skulle ha et svingende blodsukker.

Kan du gjette noen? (her kommer noen eksempler på hva som skjer med min kropp dersom jeg har et svingende, ustabilt blodsukker)

 • humørsvingninger
 • plutselige kravings og ofte sulten
 • opp å tisse om natta
 • trøtt og sliten i tide og utide (Ok, her folkens- graviditeten hjelper ikke, haha)
 • uren hud
 • kroppen begynner liksom å klø overalt
 • mer vann i kroppen
 • dårligere resultat på treningen
 • babyen har best av et stabilt blodsukker også !
 • kroppen stresser mer mentalt og fysisk
 • noen opplever flere mentalt tunge dager
 • – kan du komme på flere?

og for de som lurer: Det er klart jeg skeier ut og hopper oppi godteskålen, spiser junkfood og karbohydrater som ikke er bra for meg. Men det viktigste er at jeg alltid kommer tilbake til det som fungerer best for meg. I tillegg til å ta viktige og essensielle vitaminer, mineraler og fett. Snapper ofte om dette da, hehe på positivtfordeg ❤ !

Nytt hus ! Jepp, over til prosjekt nytt hus. Vi har vært så heldige å endelig få oss et stort hus. Det har vært drømmen lenge. Men den som venter på noe godt…. ! Vi er lykkelige ! Det eneste vi har behøvd å gjøre er å male ! Et hus på over 200 kvm tar litt tid å male og innrede- men gu´så deilig det er når man er ferdig og godt i gang. Vi bodde før i en leilighet på 68 kvm ( hvor vi har bodd og hatt et kjempegodt liv i 11) år.

Gammel leilighet (bilder fra prospekt):

Og her kommer prosjekt jeg har drevet med i det nye huset. Soverommet til datteren vår som skal starte i 7.klasse; Jeg ble inspirert på internett. Tapet opp på måfå og startet å male i farger Minime selv plukket ut. I tillegg til disse fargene malte jeg noen helt hvite områder. Bakgrunnsfargen er N- 1000 (grå).

IMG_7627IMG_7628IMG_7639

I påvente av en sengegavl og fordi jeg var så godt i gang og ble inspirert så gjorde jeg noe av det samme på vårt rom, men da ikke over hele veggen. Dette ble resultatet:

IMG_7677IMG_7679IMG_7690

Nok boliginfo nå? Hehe ! Gøy var det iallefall ! Ok, siste bildet foreløpig av huset: Den fantastiske blå (St.Pauls blå) veggen i stua- som også har kommet inn på Lilledoen. Elsker fargen og gleder meg til interiøret kommer på plass. Meanwhile: Jeg har plass til å stå litt på hendene ! Hva syns du om de nye stolene?

IMG_7913

Dette var en lang update- nå ønsker jeg dere alle en fantastisk lørdag ❤ ! Jeg skal tilbringe dagen med Minifamilien min, mannen driver spisebordprosjekt (på 3 meter langt!) og lillebror er på besøk fra Oslo. Gledes ❤ !

Følg meg gjerne på snap: positivtfordeg /instagram: camillayong og positivtfordeg_no

Kommenter gjerne om du har noe på hjertet <3

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..