Noen ganger forteller livet oss at vi må ta en pause- og slappe av

God søndag kjære lesere ❤ !

Jeg har ikke glemt dere- men for et par uker siden fortalte livet meg at jeg må ta en liten pause- slappe av og fokusere. Fokusere på hva? Jo, litt annet enn bare sosiale medier, trening og jobb. Kroppen min har tatt en pause fra hard trening og mye energi, hjeeelp !

Jeg kommer tilbake- jeg har ikke tenkt å slutte- bare ta en liten pause. Likevel må jeg innrømme at jeg kjenner at jeg noen ganger klør i fingrene etter å legge ut gamle treningsbilder og treningsvideoer på instagramkontoen min @camillayong for å inspirere meg selv og gjerne noen av dere andre også. Men I´ll be back.

På min andre instagramkonto, positivtfordeg_no har jeg ikke tatt helt pause enda- dette fordi kroppen trenger næring uansett. Så der legger jeg sporadisk ut kosthold som fungerer for meg- og som jeg elsker. Jeg har fått øynene opp for fermetert mat. Jeg kan ikke så mye om det. Men jeg lærer. Surdeigsbrød er det første jeg har prøvd meg på. Jeg er så heldig å ha blitt kjent med ei kjempeherlig dame, tidligere @barebrabarnemat og hun lærer meg fra bunn av. Altså, jeg må ha det inn med teskje, så med bomullspinner og deretter med knappenåler- phu… godt jeg har mange år foran meg. Surdeig er ikke LCHF men ny kunnskap skader aldri så lenge det bidrar til en sunnere og bedre helse, både for tarmen og resten av kroppen.

IMG_5155

Jeg blir så lykkelig av sol- så i dag er det varmt nok til å sitte på terrassen og nyte en kopp te, lese boka «Sjarmen med tarmen», ta en pause og oppdatere blogg.

IMG_5241

IMG_5242IMG_5243

Jeg ønsker dere en formidabel søndag og riktig GOD PÅSKE til alle sammen ❤ ! Til uka drar vi til påskefjellet til Sirdal (Vest Agder fylke) hvor vi har pleid å tilbringe Påsken sammen med min familie. Kanskje det kommer en oppdatering derfra.

L Y K K E K O S

Positive tanker, takknemlighet og glede gir positive resultater

Følg meg gjerne på snap: positivtfordeg /instagram: camillayong og positivtfordeg_no

Kommenter gjerne om du har noe på hjertet <3

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..