Lørdagshygge med gode venner

Inneholder et sponset produkt

I går kveld fikk vi besøk av gode venner. De er (i tillegg) våre spanske kollega og når det kommer til norsk mat så tenkte jeg;

IMG_5119

Hvordan kan jeg få dem til å spise noe de aldri har spist før: Så jeg spurte meg selv, hva er  «Norsk tradisjonell mat ? Smalahove? Jeg googlet smalahove og for de som aldri har sett eller hørt om det før så kan jeg fortelle deg at det ikke ser veldig delikat ut. Det er et kokt saue eller lammehode som ligger på et fat ! Det ble for komplisert- så da endte vi heller opp med med deilig biff, fløtegratinerte poteter, salat, asparges surret i smør på panna og deilig kremet hjemmelaget soppstuing (made by my better half). Passer perfekt til mennesker som er glad i mat, hi hi.

IMG_5126

Det ble en suksess !

Til dessert laget jeg LCHF pannacotta som jeg rett og slett bare elsker. Vår datter og min bedre halvdel går også god for denne the LCHF way! Forskjellen mellom LCHF og vanlig pannacotta er at jeg bytter ut hvitt sukker med sukrin og tagatesse.

6-8 porsjoner, avhengig av størrelsen på skålene/glassene

8 dl fløte

2 vaniljestenger

5 plater gelatin

2 ss sukrin +

1 ss tagatesse

IMG_5111

Legg gelatinplatene i kaldt vann. Kutt så vaniljestengene på tvers og skrap ut frøene (ikke kast stengene). Hell så fløte og vaniljestenger og frø i en kasserolle, sammen med tagatesse og sukrin. Rør innimellom. Du skal ta kjelen av plata før det starter å koke. Ta så ut vaniljestengene og kast dem i søpla. Klem deretter vannet av gelatinen og legg oppi. Rør godt. Sett så kjelen tilbake på plata og la det surre litt (ikke koke) før du heller det over i skåler/glass. La stå og avkjøle 10-15 min. før du setter de inn i kjøleskapet.

La stå minst 2 timer i kjøleskapet.
Voilá ! Nyt og server gjerne varme bær til.

Jeg ønsker dere alle en kjempefin og deilig helg ❤

IMG_5130

Positive tanker gir positive resultater

Positive tanker, takknemlighet og glede gir positive resultater

Følg meg gjerne på snap: positivtfordeg /instagram: camillayong og positivtfordeg_no

Kommenter gjerne om du har noe på hjertet <3

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..