Lykken er NÅ…

– sies det ! Og det tror jeg på. Jeg vet med meg selv at jeg ikke alltid lever i nuet fordi jeg er opptatt med fortiden og- eller fremtiden. Er det ikke rart? Jeg kjenner likevel flere som er så utrolig flinke til å nyte her og nå, og jeg har lagt merke til at de virkelig stråler, de hører etter, de får med seg viktige detaljer i hverdagen !

Jeg øver meg- hver dag ❤ !

IMG_4735

Jeg er innom for å fortelle at jeg er så takknemlig og utrolig lykkelig (her og nå, haha) for at jeg har fått en fantastisk mulighet som ernæringsveileder for DAMELAGET i fotball her på Eik i Tønsberg. Dette er en jobb og et samarbeid jeg virkelig ser frem til- denne muligheten kom overraskende på meg og nå smiler jeg bare fra øre til øre !

Det er utelukkende positivt at idretten tar tak i- og ser verdien og viktigheten av kostholdet og ernæringen til spillerne sine i kombinasjon med trening!

Dere vet jo ordtaket: «Uten mat og drikke….- duger helten ikke». Og disse jentene, ja de er helter ! De skal bli helter ! For sine supportere, trenere, foreldre, søsken osv osv ! Da er det, som sagt ekstremt relevant og viktig å ha en positiv og god kombinasjon av et riktig kosthold, gode treningsrutiner, søvn, restitusjon og en sterk mental helse. Flere av jentene går på toppidrett, er i utvikling, samtidig som de trener ofte og hardt hele uka. Da må kostholdet være på plass !

IMG_4907

Som jeg pleier å si: » Det vi inntar, eller fraværet av det vi får i oss vil enten hemme eller fremme vår kropp » (… setningen kan forlenges alt ettersom hva målet er ).

Og jeg er såååå glad,  Teamet til Eik damelag vil nå sørge for at disse jentene/damene får denne mulighenten til å oppnå enda bedre resultater ! Og jeg er beæret over å få være med. Virkelig ! Kickstart mandag kveld der jeg skal introdusere meg selv og det jeg mener er viktig for jentene å kjenne til for å oppnå en optimal, funksjonell, positiv og  energisk kropp, både innvendig og utvendig ! (Phu… #superlangsetning) !

IMG_4795

LYKKEN ER NÅ ! Og jeg skal nyte den !

Jeg ønsker dere en amazing helg alle sammen !

Positive tanker, takknemlighet og glede gir positive resultater

Følg meg gjerne på snap: positivtfordeg /instagram: camillayong og positivtfordeg_no

Kommenter gjerne om du har noe på hjertet <3

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..