De livsviktige omega 3 fettsyrene

Inneholder sponsede produkter

Vegard Holum er en ekstremt kunnskapsrik mann. Han har vært med på å utvikle San Omega 3 der han har tatt det beste fra to andre fantastiske omega 3 leverandører. San Omega 3 har blant annet et høyt innhold av EPA fiskeolje og polyfenol-rik olivenolje. 

IMG_4306Du får flytende olje i naturell og sitronsmak. Tro meg når jeg sier at jeg aldri i hele mitt liv villet slurpe i meg tran eller noen annen form for fiskeolje. Da jeg skulle prøve meg på 2 ss San Omega 3 grudde jeg meg veldig og stod nesten klar ved vasken…Overraskende nok kunne den nesten kategoriseres som god, ha ha ! Så nå går den ned så det suser. Jeg inntar minimum 2 ss hver dag gjorde både hår, hud, søvn og tarm bedre hos meg. Og jeg er sikker på den har mange positive effekter jeg ikke direkte føler, ser eller kjenner som jeg kan sette ord på ! Dere vet jo… omega 3 er livsviktig ❤ !

IMG_4307Første gang jeg fikk teste denne oljen av Vegard var i 2014 ( du kan få en litt mer utfyllende informasjon om omega 3 og omega 6 fra innlegget mitt her )- og jeg har savnet den siden det ble tomt. Nå er jeg så heldig at jeg har fått San Omega 3 som min sponsor. LYKKE på jord !

Heldigvis får jeg datteren min til å ta kapsler så da kjører jeg på med dette til henne. Når det er sykdom i bildet hender det at jeg øker dosen en periode.

Du får også mye lykke for pengene når du kjøper denne olje. En boks kapsler inneholder 360 stk. i motsetning til de ofte 120 eller 180 du får i butikken til samme pris eller dyrere.

Bruker du omega 3 ? Merker du forskjell fra da du startet til nå?

PS: Jeg vil gjerne få  påpeke at de sponsor samarbeid jeg inngår er produkter jeg personlig bruker og kan stå for. 

Positive tanker, takknemlighet og glede gir positive resultater

Følg meg gjerne på snap: positivtfordeg /instagram: camillayong og positivtfordeg_no

Kommenter gjerne om du har noe på hjertet <3

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..