LCHF seige og skjøre kokosmakroner

Inneholder sponsede produkter

Da var det de seige kokosmakronene sin tur… ! WOW ! Jeg kunne spist meg totalt mett på disse dersom jeg var helt alene i verden og ikke skulle dele med andre… Hi hi !

IMG_3096

Først må jeg si at jeg i bakegleden ble usikker på om det kom til å bli noe av disse da det var et lite «hekkan» å få dem til å holde seg sammen. Meeen jaggu funket det. Selv om de er skjøre, så smaker de bare AMAZING ! (Du vil se nedenfor hvorfor mine ikke holdt seg sammen…phu… lenge leve utålmodigheten!)

IMG_3093

Sett ovnen på 150 grader, stekes i ca. 10- 15 min. (følg med)

Ingredienser:

250 g kokosmasse

4 eggehviter

1 ts vaniljepulver (fås på helsekost)

4 ss tagatesse

1 ss SukrinPluss

1 ss FiberSirup clear

Pynt:

Smelt sukrinsjokolade eller mørk sjokolade som du dypper makronene i. Disse ble så deilige at jeg absolutt ikke hadde behov for det denne gang.

Ta frem en kjele, ha på svak til middels varme. Rør eggehvitene godt (ikke stivpisk), tilsett deretter de andre ingrediensene mens du rører. Pass på så det ikke svir seg. Da er platen for varm. Massen skal bli god, seig og holde seg  sammen (dette skjedde ikke ved det første tilfellet fordi jeg var litt utålmodig, iiik ). Men porsjon ble perfekt.

Når massen er perfekt, legg så kokosmasse på et bakepapir i ønsket størrelse, stek og nyt !

IMG_3082

IMG_3077

IMG_3083

IMG_3084

IMG_3097

PS: Når du bruker koden positivtfordeg på funksjonellmat.no får du 10 % rabatt på kjøpet ditt ❤

I skrivende stund sitter MIniMe og meg på toget på vei til Stavanger. Jeg er oppvokst på Sola og hvert år drar vi ned hit for å følge juletradisjonene vi elsker og  vi er såååå klare for å feire jula sammen med familie og venner ❤ !

Hvor skal dere feire i år?

  Positive tanker, takknemlighet og glede gir positive resultater

Følg meg gjerne på snap: positivtfordeg /instagram: camillayong og positivtfordeg_no

Kommenter gjerne om du har noe på hjertet <3

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..