To uker ble til tre, så fire, så seks…

Snøen har endelig kommet til Geilo
Snøen har endelig kommet til Geilo

… og vi er tilbake på Geilo, nærmere bestemt Geilomo barnesykehus. Planen var at vår datter skulle være 4 uker på Geilomo (du kan se tidligere innlegg her, her og her). Hun fikk forlengelse med 5 uker og vi valgte å takke ja.

Som foreldre er vi ledsagere og vi skulle dele tiden. Geilomo er et fantastisk sted som tar i mot barn som har kronisk astma, atopisk eksem, allergi, hjerteproblemer og lungeutfordringer. Foreldre skal her få lov å slippe «alt» ansvar som har med oppfølging av barn(a) å gjøre. Dette gir/skal gi foreldre mulighet til å få slappe ordentlig av da mange lever i en utfordrende hverdag med kronisk syke barn. Jeg har forstått og sett, at mange har utfordringer som jeg selv ikke kan forestille meg som mamma. Vi har vært gjennom vårt med vår datter, men likevel er det mange familier som har en helt annen utfordrende hverdag enn det vi har og har hatt. I tillegg har de flere barn som ofte også (ikke alltid) lider av samme «diagnose(r)». Men når det er sagt… hva pleier å skje når man endelig «slapper av» etter å ha gått på høygir og autopilot i mange uker, måneder og år? Jepp, you guessed right: Man blir SYK !

IMG_2190
Togbytte i Drammen

IMG_2194

Behind the scenes: Instagramverden lyver: Jeg trener ikke 24-7, jeg er ikke fri for sykdommer, jeg er ikke våken hele dagen, og jeg har ikke et dyrt kamera. Snapshots får fungere, haha !

Som jeg tidligere har nevnt har jeg vært skikkelig dårlig. Jeg har selv astma og allergi og denne sykdomsperioden har kroppen min fått gjennomgå skikkelig. Det har vært en påkjenning for kroppen min fysisk og det har tatt tid, altforlang tid for meg å bli frisk(ere), få overskudd, energi og «meg selv» tilbake. De første 14 dagene var planen min å trene meg opp, sove, slappe av og hygge meg med nye bekjentskaper. Det ble til 4 uker inkl.sykemeldinger og doktormedisin, buuhuuu. Hoste, vondt i kroppen, hals, lite søvn, pusteutfordringer, sliten, slappe av mye og ingen typisk Camilla- trening ! Bah, haha !

Men NÅ, de kommende  14 dagene skal jeg prøve å få bygget opp kroppen igjen. Jeg har lovt meg selv å ikke gå på en smell, så jeg skal være flink å «ta det med ro». (LETT! Not !)

IMG_1259

IMG_1698
… måtte liksom luftes og ikke bare ligge på rommet og sove
IMG_1726
Matlysten var heller ikke noe å skryte av da det stod på som værst men selleri og dipp: Fungerer (nesten) alltid !

Jeg er for tiden superinspirert og lykkelig over å ha funnet tilbake til treningsgleden fordi en av foreldrene her på Geilomo inspirerte meg med how to build my back and shoulders. Mine absolutte utfordringsområder. Eller… overkropp generelt, haha ! Takk unike Unni ! Dere kan følge henne på instagram: U9ka ! STYRKE, MUSKLER, kom til MEG ! I´m going keto !

IMG_0650

Jeg sitter alene på ei hytte leid av Bardøla- på onsdag kommer to foreldre som jeg kjenner fra forrige opphold- vi er nemlig flere foreldre som har barn som fikk forlenget oppholdet sitt. SUPERHYGGE for oss ! Men jeg savner også mine romkompiser som jeg har delt kjøkken og stue med i 4 uker. Det er lite som kan slå samboerskapet til en siddis, trønder-isj og ja, en skaumann fra østlandet (Der ingen skulle tru at nokon kunne bu). Hahaha, jeg ler enda !

Dere? Det ble et langt innlegg- så med det sier jeg NYT KVELDEN, it´s monday ! Og så lurer jeg på… hvem skal komme og fyre i peisen så jeg ikke fryser ihjel? TOMMY?

Følg meg gjerne på snap: positivtfordeg /instagram: camillayong og positivtfordeg_no

4 kommentarer Legg til din

  1. u9ka sier:

    Min nyeste «inspirasjonskilde» bare digger deg! 💕

    1. Åhh, så skjønn du er ! Virkelig ! Digger deg også, nå kan vi inspirere hverandre. Håper du får en fantastisk uke med familien din !

  2. Helene sier:

    Du er virkelig positiv du ❤ Og Eline er så nydelig! Jeg var selv på rehab for noen år siden og jeg elsket det. Alle menneskene der, både de som jobbet der og de som var på besøk, var helt fantastiske. Skulle ønske jeg kunne jobbet der, men det er så langt fra der jeg bor, hehe. Vi har jo alle våre utfordringer, men jeg kjenner at jeg blir så glad og inspirert av at andre deler sin ståpåvilje! Jeg opplever ofte litt sånn "det er så lett for deg holdning" når jeg sier det er mye en kan gjøre, men det er jo ikke det, det er bare at jeg har bestemt meg for å se mulighetene! Flott at det finnes mennesker som deg ❤

    1. Åh tusen takk for veldig fine og gode ord. Det varmer ❤ ! Åh, du har vært her? Fantastisk personell jobber her. En fantastisk stab. Ja, det hadde vært spennende å jobbe her- har tenkt tanken selv. Men da må man nesten flytte hit eller jobbe i en turnus som er levbar, hihi. Jeg er jo nå både sosionom og har kost og treningsbakgrunn. Det er viktig det du påpeker med at noen tror at det "er så lett for oss". Igjen så vet vi ikke alltid hvilke utfordringer mennesker lever i. Spesielt ikke via sosiale medier er det lett å vite alt da man ofte ikke deler alt ❤

Kommenter gjerne om du har noe på hjertet <3

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..