Geilo har mye å tilby for en storbyjente- naturen !

Frodig midt inni et lite skogholt
Frodig midt inni et lite skogholt

Da jeg skulle pakke bagen til min datter og meg for å dra til Geilo tok jeg med klær til alle årstider- biknien er pakket fordi det finnes innebasseng (bare sånn at dere ikke tror jeg er supertøff og hopper ut i snø og iskaldt vann- because I´m not, haha !)

Til tross for at kroppen min går gjennom en form for irriterende, ubehagelig astmatisk- muligens-lungebetennelse-periode har jeg klart å ta beina fatt og komme meg noe ut på tur. Treningssenteret på Bardøla (som vi får tilgang til gratis) og treningssenteret på Vestlia Resort (som har vært så utrolig snille og la meg trene gratis) har jeg måttet utsette. Jeg er flinkere til å høre på kroppen min nå som jeg snart runder halvveis til 70 år, iiiiiiik !!!

IMG_1349

Men jeg må innrømme- selv om jeg elsker innetrening er det noe eget når jeg har passert dørstokkmila, tatt på meg gode og varme klær, har musikk eller spansktalende mennesker på ørene-  ja da er det faktisk NYDELIG å være ute! Og som overskriften tilsier: Å ha en storbyjente på Geilo, ja da er det mye jeg kan oppleve her ! Desverre har det ikke kommet så mye snø at vi kan stå på slalom, men turgåing fungerer flott når lungekapasiteten min er så minimal, host, host !

IMG_1313

Litt pullups, flex  og L-sit er #mandatory uansett når man driver med instagram @camillayong og blogging og snapping, men heldigvis kreves det ikke mange timers trening eller høy puls for å ta noen bilder, he he !

IMG_1347

IMG_1192

Jeg har vært så heldig å hatt besøk av kjæresten i helga- jeg klarte å legge igjen viktige vinterklær pluss pluss, så da ville han ta en kjøretur fra Tønsberg og komme og hilse på oss. For en mann jeg har ❤ !

Beste kjæresten <3 !
Beste kjæresten

Min venninne, som jeg har blitt kjent med via instagramverden, Cathrine ( kjent som @shapeupcathrine) og familien var tilfeldig på Vestlia Resort denne helgen så da måtte vi jo ta en kaffe- sååå koselig å hilse på hele den herlige familien hennes. Og dere? Vestlia Resort er jo beste sorten hotellhygge:

Cathrine og meg i Penthouse leiligheten deres !
Cathrine og meg i Penthouse leiligheten deres ! (Litt mørkt bilde, I know…)

Følg meg gjerne på snap: positivtfordeg /instagram: camillayong og positivtfordeg_no

Én kommentar Legg til din

Kommenter gjerne om du har noe på hjertet <3

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..