Shapeup Convention i solskinn !

For en utrolig amazing opplevelse det var å få være med på Shapeup Convention i Oslo i helgen. En fantastisk masse av spreke, energiske, glade, flotte og herlige jenter var samlet- tror det var totalt 500 påmeldte GIRLS ! WOW !

Jeg dro innover med min like så gode og fantastiske venninne Karen Marie- og vi hadde det helt supert. To mødre på hotell- ingen tidsbegrensninger, hygge og latter- kan ikke bli bedre enn det? Neste år er vi like klare- DEFINITIVT !

Her kommer noen bildedryss og snapvideoer fra dagen:

IMG_0552

Hjemme- superklar for å kjøre avgårde fra Tønsberg til Oslo 07.00

IMG_0558

Karen Marie og meg har funnet et speil på Bislett

IMG_0562

Endelig møtte jeg igjen nydelige og superspreke Jørgine- jenta er bare så utrolig flott. Vi møttes første gang i utdrikkningslaget til Camilla (treningsfrue)

IMG_0564

Været var magisk, altså *SOLSKINN

IMG_0565

Og herlige Aina fikk jeg endelig satt meg ned med- kvalitetstid er så hygge

IMG_0606

Handstandteknikk var gull verdt å få med seg

IMG_0585

Fikk tatt et bilde med Lasse Tufte- pga skulderen min er L-sit en av få øvelser jeg får gjort, så da får Lasse stå for Human Flag, haha

IMG_0591

Sååå godt å se min beste Cathrine igjen ! Camilla (treningsfrue) glemte jeg å ta bilde med, meeen så kos å sees !

IMG_0598

IMG_0599

Casall sponset med en knallgul topp til alle 500 jentene ! Tightsen kjøpte jeg- jaggu matchet den !

IMG_0600

Jeg tror jeg endelig har funnet det beste alternativet til potetgull- proteinchips.no har kommet med en chips der karbohydratene er laaangt mindre enn andre alternativ jeg har prøvd meg på *WOW ! (Er laget på erteprotein)

Var du der?

Følg meg gjerne på snap: positivtfordeg /instagram: camillayong og positivtfordeg_no

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s