Shapeup Convention i solskinn !

For en utrolig amazing opplevelse det var å få være med på Shapeup Convention i Oslo i helgen. En fantastisk masse av spreke, energiske, glade, flotte og herlige jenter var samlet- tror det var totalt 500 påmeldte GIRLS ! WOW !

Jeg dro innover med min like så gode og fantastiske venninne Karen Marie- og vi hadde det helt supert. To mødre på hotell- ingen tidsbegrensninger, hygge og latter- kan ikke bli bedre enn det? Neste år er vi like klare- DEFINITIVT !

Her kommer noen bildedryss og snapvideoer fra dagen:

IMG_0552
Hjemme- superklar for å kjøre avgårde fra Tønsberg til Oslo 07.00
IMG_0558
Karen Marie og meg har funnet et speil på Bislett
IMG_0562
Endelig møtte jeg igjen nydelige og superspreke Jørgine- jenta er bare så utrolig flott. Vi møttes første gang i utdrikkningslaget til Camilla (treningsfrue)
IMG_0564
Været var magisk, altså *SOLSKINN
IMG_0565
Og herlige Aina fikk jeg endelig satt meg ned med- kvalitetstid er så hygge
IMG_0606
Handstandteknikk var gull verdt å få med seg
IMG_0585
Fikk tatt et bilde med Lasse Tufte- pga skulderen min er L-sit en av få øvelser jeg får gjort, så da får Lasse stå for Human Flag, haha
IMG_0591
Sååå godt å se min beste Cathrine igjen ! Camilla (treningsfrue) glemte jeg å ta bilde med, meeen så kos å sees !

IMG_0598

IMG_0599
Casall sponset med en knallgul topp til alle 500 jentene ! Tightsen kjøpte jeg- jaggu matchet den !
IMG_0600
Jeg tror jeg endelig har funnet det beste alternativet til potetgull- proteinchips.no har kommet med en chips der karbohydratene er laaangt mindre enn andre alternativ jeg har prøvd meg på *WOW ! (Er laget på erteprotein)

Var du der?

Følg meg gjerne på snap: positivtfordeg /instagram: camillayong og positivtfordeg_no

Kommenter gjerne om du har noe på hjertet <3

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..