På tur når livet snur- for andre…

… denne helgen var det meningen at jeg og min supre venninne skulle på hyggetur til hovedstaden og dra på Forever Suksessdager 2015 ! Vi har lenge sett frem til denne helgen blant annet fordi flesteparten av vårt fantastiske team er fra Stavangerområde. Det er ikke ofte vi møter dem siden vi bor i Tønsberg/Horten.

Desverre ble det ikke slik da min venninne fikk en trist og sjokkerende beskjed et par dager før avreise.

Jeg tenker masse på deg og familien din T.A ❤ !

Likevel bestemte jeg meg til slutt for å ta turen til hovedstaden (vi fikk ikke refundert hotellbeløpet)- med min venninnes «tillatelse». Jeg har kost meg enormt med den beste svigerinna mi og nedenfor kommer noen bilder fra helgen i Oslo. Noen ganger tror jeg mange føler på dårlig samvittighet. For masse. Jeg har følt litt på dette før avreise. Dårlig samvittighet for at jeg kan kose meg, for at jeg kanskje burde dra på suksessdagene likevel. Men jeg bestemte meg heller for å nyte. Slappe av. Le masse. Forever Livings flotte arrangementer forsvinner aldri ! Og neste gang vil jeg være der med min venninne. Det hadde ikke vært det samme å dra uten henne.                         Vi er superfornøyd med hotellet. Treningsrommet eller mini- treningssenteret var over all forventning. Kul tapet på rommet. Ha ha ! Små gleder !

Vi fikk med oss en super norsk restaurant: Nilsen Spiseri! Helt fabelaktig betjening- lott mer brun pub enn det jeg liker men det gjorde ikke noe da han tilpasset menyen til mine behov 😂!

Jeg har klart å nyte ! Jeg har klart å slappe av! Jeg har ledd masse! Takk beste svigerinne Hege for en amazing helg !

I morgen skal jeg hente vår nye bil i Oslo ❤️❤️❤️! Wiiiiiii !

Positive tanker gir positive resultater

Kommenter gjerne om du har noe på hjertet <3

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..