Marshmallow Dreams uten sukker

Inneholder sponsede produkter

… tenk at man kan lage dem selv !

Jeg blir alltid så inspirert av dyktige og skjønne kriweb som bruker mange av de samme ingrediensene jeg liker å bruke når jeg lager alternativt snacks og godis. Kriweb følger ikke en spesiell «vei» hva gjelder kosthold, men for meg som spiser LCHF tar jeg med meg det som passer meg og mitt kosthold når jeg blir inspirert av andre. Dette er en smart måte å få gode tips på, så kan man legge til, evt.moderere  ingredienser tilpasset seg selv ! Helt topp !

Oppskriften jeg brukte er helt lik kriweb sin, men jeg valgte to konditorfarger istedetfor en, jeg blandet 2 ulike steviadråper istedet for en fordi jeg ikke har stevia bærsmak, samt at jeg valgte å dyppe noen av marshmallowsene i Argi + og sukringold i tillegg til sukrinmelis.

Ingredienser:

200 g vann

200 g Fibersirup (lys)

25 g gelatinpulver (en liten pose)

5 dråper stevia vanilla

5 dråper stevia appelsinsmak (valencia orange)

SukrinMelis til strø

SukrinGold til strø

Argi + til strø

Konditorfarge(r) etter eget ønske

PS: Bruker du koden positivtfordegfunksjonellmat.no får 10 % på dine kjøp ❤ !

IMG_9914

Slik gjør du:

Ha Fibersirup, vann og stevia i en kjele. Løs opp gelatinpulveret separat i vann. Tilsett dette deretter i kjelen og la det smelte ordentlig. Jeg lot den ikke stå på full styrke og jeg lot ikke blandingen stå å koke.

Kjør alt i kjøkkenmaskinen i ca. 15 min. Du vil se at blandingen blir hvit og fluffy- naaaam ! Smak til om det er søtt nok for deg. Når blandingen er ferdig kan du tilsette konditorfarge. Siden jeg valgte to ulike farger tok jeg halve blandingen til side, kjørte så inn den ene fargen først. Deretter vasket jeg kjøkkenmaskinen og gjorde det samme med den andre fargen.

Deretter kledde jeg to former med plastfolie (genialt Kriweb!) og la blandingen oppi- inn i kjøleskap mens Familien Lykke tok en tur på kino ❤ !

Da vi kom hjem var det fiks ferdig og klar til å kuttes opp, rulles i godsakene og inn i munnen ! Restene har jeg lagt i fryseren og håper egentlig at den blir DIGG som annet godis jeg kan servere ved en senere anledning.

IMG_9912

IMG_9910

IMG_9909

IMG_9908

IMG_9907

IMG_9906

Se på de søte fargene- babyblå og babyrosa, hihi ! Perfekt til babyshower? Perfekt til små barnekropper? Og perfekt til meg !

Ønsker dere en fortsatt nydelig lørdag- nå skal jeg prøve å slappe av i sofaen. Astmaen har enda ikke sluppet taket på lungene mine, så i dag var første dagen på et par dager at jeg orket å gjøre noe… ! I morgen har jeg tenkt å komme meg på trening og kanskje få svette ut noen lunge og astma basselusker (går det ann? Haha) !

Følg meg gjerne på snap: positivtfordeg /instagram: camillayong og positivtfordeg_no

2 kommentarer Legg til din

  1. Bella sier:

    Tåler disse frysing?

    1. Ja de kan du fint fryse vet du ⭐💛

Kommenter gjerne om du har noe på hjertet <3

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..