Chiafrø og chiapudding, for et dame måltid

… jeg må reposte oppskrift på chiapuddingen jeg bare elsker, men har hatt en liten pause fra. De av dere som følger meg på snap (positivtfordeg) har kanskje akkurat fått med dere at jeg har laget meg mitt eget lille damemåltid bestående av Chiafrø med tilbehør- Can´t wait to enjoy it ❤ !

N Y T !

Oiii, disse rare, små, søte og svarte frøene kallt Chiafrø har jeg siklet på lenge ! Vel, det vil si, jeg har rett og slett ikke hatt tid eller overskudd til å sette meg inn i hva de er, hvem de er, hva de gjør og hvorfor de er så bra som det blir påstått at de er- og så alt hva de kan tilsettes i, men jeg har sett de ofte! Men her om dagen fikk jeg muligheten jeg bare ikke kunne la gå fra meg. Min herlige, crazy venninne, Anita som bor på Gran Canaria (MY D R E A M L A N D) tipset meg om en enkel måte å lage Chiapudding på med kremfløte- samtidig som hun selvfølgelig påpekte at den var PERFEKT! Og jeg elsker fløte ! Jeg elsker krem ! Og min favorittdessert er ikke annet enn hjemmelagde Pannacotta. Men nå kan jeg få chiapudding til frokost, lunsj og kvelds ? Haha !

Chiapudding
Chiapudding

Kort info om chiafrø kommer her, men dersom du vil ha en bedre innføring så anbefaler jeg dere å stikke innom bloggen til Melissa:

IMG_4489

C H I A F R Ø

Har en utrolig sammensetning av mineraler, vitaminer og proteiner- samtidig som disse superfrøene inneholder omega 3, kalsium, magnesium, antioksidanter, kostfiber og ingen kjente allergener! De kan brukes i både mat og drikke ❤ !

Ingredienser til en stk chiapudding

2 dl fløte eller mandelmelk/kokosmelk

1 dl vann

3 ss chiafrø

2 ts sukrin gold, Bruk koden positivtfordegfunksjonellmat.no for å få 10 % rabatt på hele ditt kjøp

1 ts vaniljepulver

en klype himalayasalt

Bringebær

Ha dette i et norgesglass eller annen beholder med lokk, rør og sett inn i kjøleskapet. Jeg måtte prøvesmake etter 1 times tid og Mmmmm ! Dette kan jeg virkelig virkelig anbefale dere !

IMG_4523

IMG_4491

IMG_4492
Klar til å settes inn i kjøleskapet
IMG_4524
Next day: Bulletproofkaffe: med fløte og kokosolje, chiapudding og bringebær

Håper det smaker- hvordan er dine chiapuddingoppskrifter ?

Positive tanker gir positive resultater

Én kommentar Legg til din

Kommenter gjerne om du har noe på hjertet <3

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..